Ünlü şarkıcı Hande Yener’in acı günü! Annesi hayatını kaybetti

Yayın: 10:49 - 18.03.2024
Güncelleme: 10:49 - 18.03.2024

#image_title

Ünlü şarkıcı Hande Yener’in acı günü. Hande Yener’in annesi Yıldız Özyener hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Başarılı şarkıcı Hande Yener’in annesi vefat etti. Uzun bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden annesi Yıldız Özyener’in hayatını kaybetmesi ile sarsılan ünlü şarkıcı Hande Yener, “ Dünyamı kaybettim. İyileşmesi için çok çabaladık.” İfadelerini kullandı.

Şarkıları ile olduğu kadar sahne kombinleri ve sahne şovlarıyla da sık sık adından söz ettirerek gündeme gelen başarılı şarkıcı Hande Yener’in 82 yaşında olan annesi Yıldız Özyener hayatını kaybetti.

12 sene önce babasını kaybeden ünlü şarkıcı Hande Yener, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak uzun bir süredir sağlık sıkıntıları yaşayan ve bununla mücadele içerisinde olan annesi Yıldız Özyener’in vefat ettiği haberini duyurdu. Hande Yener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Dünyamı kaybettim bu sabah… Anneciğimi toprağa verdim… Öyle çok çabaladık ki iyileşmesi için ama bu kez maalesef olmadı. Arayıp soran, başsağlığı dileyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ünlü şarkıcı Hande Yener’in annesi Yıldız Özyener, 20115 senesinde beyin kanaması geçirmişti. Annesinin beyin kanaması geçirmesinin ardından Hande Yener yapmış olduğu açıklamada, “ Annem kalp hastası. Bu nedenle bazı ilaçların içmiyor. Kanı sulandıran bir ilacı var, onu kullanmadığı zaman kanı iyi sulanmayınca bu sonuç çıkmış. Başka bir hastaneye nakli yapılacak. Tam olarak iyileşmiş değil, felç olma riski taşıyan bir hastalık o yüzden şimdiden bazı önlemlerin alınması lazım” ifadelerini kullanmıştı.

kader gun
Exit mobile version