Baba olacağının heyecanını yaşayan Survivor yarışmacısı Yunus Emre eşinden kötü haberi aldı

Yayın: 12:17 - 18.03.2024
Güncelleme: 12:17 - 18.03.2024

#image_title

Babalık heyecanı yaşayan Survivor yarışmacısı Yunus Emre, eşinden kötü haberi aldı. Bebeğini kaybettiğini öğrenen Yunus Emre, gözyaşlarını tutamadı. İşte detaylar…

Survivor Yunus Emre’nin zor anları. Babalık heyecanı yaşayan Yunus Emre, eşi Beria Özden’den aldığı son haber ile adeta yıkıldı. Bebeğini kaybettiklerini öğrenen Yunus Emre, aldığı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Kazanmış oldukları iletişim oyununda baba olacağını öğrenen Survivor All Star yarışmacısı Yunus Emre Özden, dün akşam eşiyle telefon görüşmesi yaptığı sırada bebeğini kaybettiğini öğrendi. Eşinden bebeğini kaybettiğinin haberini alan Yunus Emre gözyaşlarına boğuldu. Yunus Emre’nin eşi Beria Özden, telefon konuşmasının devamında Yunus Emre’yi Aleyna’dan uzak durması için uyardı.

Survivor All Satar yarışmacılarından Yunus Emre Özden’in eşi Beri Özden, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hamile olduğunun haberini vermişti. İletişim ödülünü kazanmaları üzerine eşiyle konuşarak baba olacağını öğrenen Yunus Emre, baba olacağının heyecanını yaşarken almış olduğu haber ile gözyaşlarına boğuldu.

İletişim ödülünü kazanmalarının ardından Yunus Emre’nin baba olacağını öğrenmesinden sonra Beria Özden sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kullanmış olduğu ilaçlar sebebiyle bebeğini kaybettiğini açıkladı. Kötü haberi vermek için eşi Yunus Emre ile telefon görüşmesi yapan Beria Özden,” Her şey Allah’tan olmadı” ifadelerini kullandı. Eşinden aldığı kötü haber ile gözyaşlarına boğulan Yunus Emre, “ İçimde kötü bir his vardı ama söyleyemiyordum” diyerek gözyaşları içinde kaldı.

kader gun
Exit mobile version