Emekliye Çifte Ödeme! Mart Sonuna Kadar 7500 TL + 2500 TL Ekstra Para Yatacak

Yayın: 15:00 - 18.03.2024
Güncelleme: 15:00 - 18.03.2024

#image_title

Emekliye bir Mart ayı sürprizi daha geldi. Maaşa ek ödeme ay sonuna kadar hesaplara yatacak.

Garanti Bankası, emeklilere yönelik dikkat çekici bir promosyon kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, belirli şartları yerine getiren emekli müşterilere toplamda 10 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapılacak. Bankanın resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, emekli maaşını bankaya taşıyan ve belirlenen şartları yerine getiren yeni müşterilere, 7 bin 500 TL doğrudan promosyon ödemesi ile ek olarak 2 bin 500 TL bonus sunulacak

GARANTİ BBVA’DAN EMEKLİ MAAŞI TAŞIMA KAMPANYASI

Kampanya Detayları: 31 Mart 2024 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip, ilk kez Garanti BBVA müşterisi olan ve emekli maaşını bankaya taşıyan kişilere yönelik bu kampanya, katılımcılara önemli miktarda maddi avantaj sağlıyor.

Ekstra Bonus Fırsatı: Bonus veya Money Bonus kredi kartı başvurusu yaparak onay alan ve 31 Mart’a kadar en az 500 TL’lik harcama yapan müşterilere ek olarak 2 bin 500 TL bonus verilecek. Bu bonuslar, belirlenen tarihte hesaplara aktarılacak.

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI

Nasıl Katılabilirsiniz?: Kampanyadan faydalanmak isteyen emeklilerin, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirmesi ve bankaya ilk kez maaş taşıma talimatı vermesi gerekiyor. Bu süreçte, müşterinin daha önce Garanti Bankası’nda hesabının olmaması ve emekli maaşını bankaya taşıması şartı aranıyor.

Promosyon ve Bonusun Ödenmesi: Emekli maaşını taşıyan ve gerekli harcamaları yapan müşteriler, toplamda 10 bin TL’ye kadar olan bu özel tekliften yararlanacaklar. Kampanya, özellikle emekli vatandaşlar için cazip bir fırsat olarak öne çıkıyor.

EMEKLİYE 10.000 TL EK ÖDEME BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Garanti BBVA Mart 2024 emekli promosyon kampanyasına tüm emekliler başvuru yapabiliyor. 4A 4B 4C emeklisi için başvuru kanalları ise hem online olarak hem de şubelerden açık. Garanti Mobil uygulamasından sadece 5 dakika içinde form doldurarak promosyon başvurusu yapabilirsiniz. Ya da TC kimlik kartınızla şubeye giderek işlem yapabilirsiniz.

3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE HESAPLARA YATIYOR

Garanti BBVA emekli maaşı promosyonu ödeme süreci de son derece hızlı ilerliyor. Emekliler 3 yıllığına maşlarını taşımalarını takip eden 3 iş günü içinde 10.000 TL’ye kadar promosyon alabiliyor. Garanti Bankası ayrıca emekliye özel bir çok farklı fırsatta sunuyor. Örneğin, Garanti BBVA mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olan emekliler, 20 bin TL’ye kadar faizsiz nakit avans alabiliyor.

Merve Aydın
Exit mobile version