Ebru Gündeş’in neden apar topar evlendiği ortaya çıktı! Ebru Gündeş hamile mi?

Yayın: 18:17 - 18.03.2024
Güncelleme: 18:17 - 18.03.2024

#image_title

Ebru Gündeş hakkında magazin gündeminin ortasına bomba gibi düşen iddia. Apar topar evlenmesinin sebebi ortaya çıktı. Ebru Gündeş hamile mi? İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde Dubai’de dünya evine girmişti. Apar topar evlenen Ebru Gündeş’in hamile olduğu iddia edildi. Onur Akay, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğu iddiasında bulundu.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz günlerde 4. Kez nikah masasına oturarak dünya evine girmişti. 49 yaşında olan ünlü şarkıcı kendisinden 12 yaş küçük olan 37 yaşındaki iş insanı Murat Osman Özdemir ile Dubai’de dünya evine girmişti. Çift evlilik sonrasında aşk pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Apar topar bir şekilde evlenen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in bu şekilde evlenmesinin sebebinin hamile olması olduğu iddia edildi. Onur Akay, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğu iddiasında bulundu. Sitesinde yayınladığı yazıda Onur Akay, “ Kesin olarak doğrulattım, kesin olarak söylüyorum” ifadelerini kullandı.

Onur Akay, Ebru Gündeş’in hamile olmasının öğrenilmesinin ardından çiftin önce imam nikahı kıydığını söyleyerek, “ Ebru Gündeş’in hamile olduğu öğrenilince, çiftin önce imam nikâhı yaptığını dile getiren Onur Akay, “Ebru Gündeş’le de görüştüğünü bildiğim ünlü bir isimden, Ebru’nun hamile olduğu yönündeki bu iddiayı kesin olarak doğrulattım. Ebru Gündeş’in hamile olduğu öğrenilince, çift hemen nikâh tarihini öne almış. Benim duyurduğum tarihte ise hemen imam nikâhı yapmışlar ve sonra da bildiğiniz gibi resmi olarak evlenmişler. Haftanın bu ilk gününe müjdeli bir haberle başlayalım. Sizlere, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu kesin olarak söylüyorum” ifadelerini kullandı.

kader gun
Exit mobile version