SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

İstisnasız Tüm Emeklilere 7500 TL Karşılıksız Ödeme! İş Bankası Verecek

Yayınlanma:
ABONE OL

Emeklilere bir sürpriz de Türkiye İş Bankası Bankası’ndan geldi. 31 Mart’a kadar İş Bankasına başvuru yapan emeklilere karşılıksız 7500 TL ödeme yapılacak.

Türkiye’deki emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik kampanya ve fırsatlar hız kesmeden devam ediyor. Milyonlarca emekli için bankalarda sürpriz ek ödemeler var. Mart ayı sürprizlerinden biri de Türkiye İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada ay sonuna kadar başvurusunu yapan emeklilere 7500 TL’ye varan karşılıksız ödeme vereceğini duyurdu. Ancak sadece bu kadar değil çünkü Türkiye İş Bankası bankasında emeklileri bekleyen başka özel sürprizler de var. Faizsiz nakit avans ve düşük faizli kredi ayrıcalıklarda maaşını İş Bankasına taşıyan emekliyi bekliyor.

TÜRKİYE İŞ BANKASI MART AYI PROMOSYON KAMPANYASI

Türkiye İş Bankası tarafından emeklilere yönelik Mart 2024 promosyon kampanyası başladı. SSK Bağ-kur memur emeklisi ya da EET emeklisi olan tüm emekliler üç yıllığına emekli maaşlarını iş bankasına taşıyarak promosyon desteği alabiliyor. Yeni promosyon kampanyası kapsamında İş Bankası 7500 TL karşılıksız ödeme yapıyor. Bu kampanya 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler için geçerli. Kampanyaya katılmak isteyen emekliler üç yıllığına maaşını iş bankasına taşıyarak tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz nakit destek alabiliyor.

İŞ BANKASI PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Peki Türkiye İş Bankası emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? İş Bankası emekli promosyon başvuru yapmak için şubeye gitme şartı yok. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş mobil uygulamayı cep telefonuna yükleyerek hemen İş Bankası müşterisi olabiliyor. Yapmanız gereken tek şey İŞCEP mobil uygulamasını indirmek ve buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğini tıklamak. Ardından başvuru formunu doldurarak yeni müşteri olabilir ve üç yıllığına maaşınızı buradan taşımak için dijital ortamda sözleşme imzalayabilirsiniz.

EMEKLİYE HOŞGELDİN KAMPANYASI VAR

Türkiye İş Bankası emekli promosyon kampanyasının yanında emekliye hoşgeldin kampanyası da yapıyor. Emekli maaşını taşıyarak üç yıllığına iş Bankası’ndan almayı taahhüt edenlere 7500 TL promosyon ödemesi karşılıksız ve geri ödemesiz olarak verilirken 15.000 TL’ye kadar da faizsiz nakit avans fırsatı sunuluyor. Yani emekliler toplamda 22.500 TL’ye varan ödemeyi İş Bankası’ndan alabiliyor.

Bu büyük fırsatı kaçırmak istemeyen emekliler için son başvuru tarihi 31 Mart 2024. Bu tarihe kadar maaş taşıma başvurusu yapmak isteyenler şubelere de gidebilir.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Ekonomi
27 Nisan 2024
Borçlulara Meclis’ten müjde! Ödemeyen yaşadı: Borçlar silinecek!

Borçlu olan vatandaşlara Meclis’ten büyük müjde. Borcunu ödemeyenler yaşadı, hepsi silinecek. İşte borçlulara müjdenin detayları… Ülkemizdeki milyonlarca vatandaş geçim sıkıntısı yaşıyorken müjdeli haber açıklandı. Borçlular için karar alındı. Borçların tümünün silineceği açıklandı. Enflasyonun her geçen gün artmasıyla beraber her alanda zamlar gelmeye devam ediyor. Ödemelerini zor yapan birçok vatandaşın borçları üst üste bindiği için hükümet […]

Ekonomi
27 Nisan 2024
Aman dikkat! Bunu yapanların maaşına el konulacak!

Bakanlık tarafından vatandaşlar uyarıldı. Maaşını kaybetmek istemeyen vatandaşların birkaç detaya dikkat etmesi gerekiyor. İşte detaylar… Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan ülkemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli alanlarda birçok destek sağlanıyor. Gıda, giysi, eşya, yakacak, barınma, fatura desteği gibi yardımların yanı sıra nakdi destekler de hemen her alanda sağlanıyor. Destekler vatandaşların ihtiyaçları dahilinde her ay, aralıklı ya […]

Ekonomi
26 Nisan 2024
Emekliler İçin Yeni Maaş Tablosu Belli Oldu! Temmuz Ayında Ne Kadar Alacakları Açıklandı

Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak zam oranları belirlendi. İşte detaylar. Emekliler heyecanla bekliyordu nihayet belli oldu. Temmuz ayında maaşlara yapılacak zamlar ortaya çıktı. SSK ve Bağ-Kur emeklisi sevinçten havalara uçacak. Peki emekliye ne kadar zam gelecek? Temmuz ayında en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte merakla beklenen yeni zam oranları ve yeni emekli maaşı […]

Ekonomi
26 Nisan 2024
5 Yıl ERKEN EMEKLİLİK! TBMM Az Önce Onayladı

Erken emeklilik imkanları genişliyor. SGK’dan bağ-kur sigortalılarına müjde. Tam 5 yıl erken emeklilik o tarihte geliyor. Erken emeklilikte yeni gelişme son dakika olarak duyuruldu. Özellikle Bağ-Kurlular için büyük fırsat geldi. Bağ-Kur prim indirimi için net tarih verildi. 1.6 milyon Bağ-Kurlu çalışanı ilgilendiren 7200 prim düzenlemesi nihayet hayata geçiyor. Bağ-Kurlulara TBMM’den de yeni onay çıktı. İşte […]