Beşiktaş ve Galatasaray, Ersen Martin İçin Taziye Mesajı Yayımladı

Yayın: 06:57 - 20.03.2024
Güncelleme: 06:57 - 20.03.2024

#image_title

Türk futbolu, eski milli oyuncu Ersen Martin’in 44 yaşında hayata veda etmesiyle sarsıldı. Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri, futbol camiasının bu büyük kaybı karşısında başsağlığı mesajları yayımlayarak üzüntülerini paylaştı.

BEŞİKTAŞ’TAN ANLAMLI MESAJ

Beşiktaş Kulübü, eski futbolcularından Ersen Martin’in vefat haberini almanın derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten bir mesaj yayımladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Eski futbolcumuz Ersen Martin’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

GALATASARAY’DAN TAZİYE MESAJI

Galatasaray Kulübü de, Ersen Martin’in vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayınladı. Sarı-kırmızılı kulübün mesajında, “Eski milli futbolcumuz Ersen Martin’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz.” sözlerine yer verildi.

FUTBOL CAMİASINDAN YOĞUN TAZİYE

Ersen Martin’in vefatı, Türk futbol camiasında geniş yankı uyandırdı. Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinin yanı sıra, birçok spor kulübü, federasyon ve futbolsever de sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaşarak, merhumun ailesine destek mesajları iletti.

kader gun
Exit mobile version