TFF Süper Kupa Finali tarihini değiştirmedi

Yayın: 07:21 - 23.03.2024
Güncelleme: 07:21 - 23.03.2024

#image_title

TFF’den Süper Kupa finali ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbol camiasını yakından ilgilendiren bir konuda önemli bir açıklama yaptı. Beklenen Süper Kupa maçının tarihinin değişmeyeceğini duyurdu. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadele, Fenerbahçe’nin erteleme talebine rağmen planlandığı gibi gerçekleşecek.

GALATASARAY İLE FENERBAHÇE ARASINDAKİ KIYASIYA REKABET

2023 Turkcell Süper Kupa karşılaşması, 2022-2023 Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nın gururlu sahibi Fenerbahçe arasında oynanacak. Maç, daha önce belirlenen program dahilinde, 7 Nisan 2024 Pazar günü, saat 21.30’da, futbol tutkunlarının heyecanla dolup taşacağı Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

FENERBAHÇE’NİN UEFA PLANLAMASI VE TFF’NİN KARARI

Fenerbahçe Kulübü, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. 11 Nisan’da Yunanistan’ın Olympiakos takımı ile çeyrek final heyecanı yaşayacak olan sarı-lacivertliler, bu önemli müsabakanın arifesinde Süper Kupa’nın ertelenmesini talep etmişti. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu, futbolun prestij mücadelesinin programlandığı gibi devam edeceğini ilan etti.

kader gun
Exit mobile version