Prens Harry ve Meghan Markle’a Middelton’ın hastalığının söylenmesinin dikkat çeken sebebi!

Yayın: 17:55 - 25.03.2024
Güncelleme: 17:55 - 25.03.2024

#image_title

Prens Harry ve Meghan Markle’a Kate ve William çifti kanser teşhisi konulması ile ilgili herhangi bir bilgi vermedi. Bilgi vermemelerin sebebi ise oldukça dikkat çekti. İşte detaylar…

Prens Harry ve Meghan Markle’a Kate ve William çiftinin kanser teşhisi konulması ile ilgili herhangi bir bilgi vermediği ortaya çıktı. Bilgi vermelerinin dikkat çeken sebebinin ise Harry ve Meghan çiftini güvenilmez bulduklarından dolayı olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Ocak ayında geçirdiği ameliyatın ardından biranda ortadan yok olan ve bu sebeple ortaya hakkında birçok spekülasyon yazıların Galler Prensesi Kate Middeleton, sosyal medya hesabından paylaştığı son videoda kanser olduğunu açıklamıştı. Kraliyet ailesinden olaylı olarak ayrılan Prens William ve Meghan Markle’a dünya basınında geniş yer eden kanser ile ilgili bilgi verilmediği ortaya çıktı.

Prens William ve Prenses Kate, bir kraliyet uzmanı Harry ve Meghan çiftini güvenilmez oldukları sebebiyle kanser hastalığı ile ilgili olarak herhangi bir bilgi vermedi. Meghan ve Harry çifti Middleton’ın hastalığı hakkında medya aracılığı ile bilgi sahibi oldu. Sussex Dükü ve Düşesi, Kate Middelot’ın kanser olmasını açıklamasından sonra kısa bir açıklama paylaşarak “ Kate ve ailesi için sağlık ve şifa diliyoruz ve bunu özel olarak ve huzur içinde yapabilmelerini umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kate ve William’ın, Meghan ve Harry çiftine kanser hakkında bilgi vermemeleri ile ilgili olarak Kraliyet uzmanı Richard Fitzwilliams, “Kardeşler arasında derin bir ayrılık var, bunu biliyoruz. Ayrıca, birkaç ay boyunca konuşmadıklarını da biliyoruz ve tabii ki nedeni, dört yıl boyunca Kraliyet ailesine sonsuz problemler yaşatmaları. Bu yüzden onlara güvenilemez” ifadesini kullandı.

kader gun
Exit mobile version