Ev sahibi olmak isteyenlere Akbank’tan müjde var! Düşük faizli konut kredisi başladı

Yayın: 10:17 - 26.03.2024
Güncelleme: 10:17 - 26.03.2024

#image_title

Akbank’ın müşterilerine ev sahibi yapan kampanya geldi. düşük faizli konut kredisi bekleyenler Akbank’ın bu kampanyasını sakın kaçırmasın.

Akbank’ın müşterileri için kaçırılmayacak yepyeni bir konut kredisi kampanyası geldi. son dönemlerde artan konut fiyatları nedeniyle ev sahibi olamayan vatandaşlar Akbank’ın sunduğu düşük faizli konut kredisi kampanyası kapsamında ilk evini alma fırsatına sahip olacak. Akbank ilk Evim konut kredisi kampanyasına dahil olan bankalar arasında yer alırken uzun vade seçenekleri ve düşük faiz oranları ile öne çıkıyor. Akbank’ta başlayan yeni kampanyada ödeme erteleme uzun vade ve düşük faiz gibi birçok avantaj var. Akbank ilk Evim konut kredisi kampanyasının şartları ve kredi faiz oranları haberimizde…

Konut satışları, son dönemde bankaların konut kredisi faiz oranlarının yükselmesiyle ciddi bir düşüş yaşarken, Akbank ev sahibi olmayı hayal eden milyonlarca vatandaş için yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. TÜİK’in Ocak-Şubat dönemine ait verilerine göre krediyle alınan konut sayısının 14 bin 742’de kaldığını göz önüne alan Akbank, bu trendi değiştirmeye yönelik önemli bir adım attı.

İLK EVİM KONUT KREDİSİ İLE HAYALLER GERÇEK OLUYOR

Akbank’ın “İlk Evim Konut Kredisi” kampanyası, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara faiz oranını %2.94 olarak belirleyerek ulaşılabilir bir seçenek sunuyor. Bu oran, piyasada gözlemlenen yüksek faiz oranlarına kıyasla oldukça cazip bir alternatif olarak öne çıkıyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE KREDİ DETAYLARI

Akbank’ın belirttiğine göre, 23-65 yaş aralığında, herhangi bir risk ve olumsuzluk kaydı bulunmayan ve gelirini belgeleyebilen herkes bu kredi kampanyasından faydalanabilecek. Başvurulacak konutun şehir içinde ya da dışında olması, konut tipi gibi detaylar esnek tutulurken, konutun iskânının alınmış olması gerekiyor.

AKBANK KREDİ PAKETİNİN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Akbank yeni konut kredisi kampanyası kapsamında düşük faizli 500 bin TL veriyor. Özellikle ilk kez ev sahibi olacak vatandaşlar kampanyaya 60 ay vadeli olarak katılma imkanı buluyor. Akbank’ın yeni konut kredisi paketinde aylık taksit tutarı 20.044 TL olurken toplam geri ödeme ise 1 milyon 202 BİN 658 TL oluyor.

Akbank konut kredisi kampanyasına katılmak isteyenler 31 Mart tarihine kadar başvuru işlemlerini şubelerden yapabilir.

Merve Aydın
Exit mobile version