SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

16 Milyon emekliye müjde! Açıklama geldi IBAN numaranızı kontrol edin

Yayınlanma:
ABONE OL

Emekli maaşı alan 16 milyon kişiye son dakika duyurusu geldi. bankalar yeni promosyon listesini açıkladı. güncelleme yapıldı, IBAN numaranızı kontrol edin.

Türkiye genelinde 16 milyon emekli vatandaş için sevindirici haber: Bankalar, emekli müşterilerini tek tek arayarak promosyon ödemelerini hesaplara yatırıyor. Yeni promosyon tutarları 8000 TL ile 12.000 TL arasında.

Emekli vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşanıyor. Bankalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim mitinginde duyurduğu yeni maaş promosyonu tutarlarının ardından emekli müşterilerine yönelik özel bir hizmet başlattı. Kamu bankalarının promosyon ödemelerini 8000 TL ile 12.000 TL arasında güncellemesinin ardından, özel bankalar da benzer adımlar atmaya başladı.

BANKALARDAN EMEKLİLERE SMS YOLUYLA ULAŞIM

Özel bankalar, emekli müşterilerine SMS yoluyla ulaşarak promosyon ödemelerini güncelleme teklifinde bulunuyor. Gönderilen mesajlarda, emeklilerden promosyonlarını güncel tutar üzerinden yenilemeleri isteniyor. Bu hizmet sayesinde emekliler, şubelere gitme zahmetinden kurtuluyor ve evlerinden rahatlıkla işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

EMEKLİLERE SUNULAN KOLAYLIK VE RAHATLIK

Pandemi döneminde yaşanan zorlukların ardından gelen bu dijital dönüşüm, emeklilerin hayatını kolaylaştırıyor. Emekliler, finansal işlemlerini sağlık riski almadan, güven içinde yapabilmenin rahatlığını yaşıyor.

ZAM VE PROMOSYONUN EKONOMİYE KATKISI

Zamlı promosyon ödemeleri, emeklilerin alım gücünü artırmak adına atılan önemli bir adım olarak görülüyor. Bankaların bu sürece hızlı bir şekilde uyum sağlaması ve emeklilere sunduğu kolaylıklar, ekonomiye olumlu katkılarda bulunacak.

Bu gelişme, milyonlarca emekli vatandaş için finansal bir nefes alma imkanı sunarken, bankaların müşteri memnuniyetine verdiği önemi de gözler önüne seriyor. Emekliler, banka hesaplarını kontrol ederek, promosyon ödemelerinin güncellenip güncellenmediğini kontrol edebilirler.

ÖZEL BANKALARINDA YARIŞA DAHİL OLMASI BEKLENİYOR

Türkiye’deki milyonlarca emekli vatandaş için promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Kamu bankalarında yaşanan promosyon artışıyla birlikte yeni ödemeler 8000 TL ile 12.000 TL arasında oldu. Kamu bankalarında Yaşanan bu promosyon artışı ile birlikte bankalar arasında da rekabetin yeniden başlaması bekleniyor. Özel bankalarında en kısa sürede promosyon duyurularını yapacağı tahmin ediliyor.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Ekonomi
26 Nisan 2024
Başvuru için son 4 gün! 23.000 TL promosyon almak isteyen emekliye son dakika sürprizi

Başvuru için son 4 gün! 23.000 TL promosyon almak isteyen emekliye son dakika sürprizi. 4A, 4B, 4C’li tüm emekliler için emekli promosyon başvurusu için son dakika sürprizi. Emeklilerin başvurularını yapmak için son 4 günü olduğu belirtildi. İşte en yüksek emekli promosyon sürprizi için detaylar haberimizde… 30 Nisan 2024’e kadar geçerli olduğu açıklanan promosyon ödemesinden faydalanmak […]

Ekonomi
26 Nisan 2024
MEGA İNDİRİM fırsatı: A101 2 Mayıs aktüel katalog açıklandı!

MEGA İNDİRİM fırsatı: A101 2 Mayıs aktüel katalog açıklandı! A101 Marketler mega indirimleriyle diğer marketleri solladı. 2 Mayıs A101 aktüel katalog indirimleri evin tüm ihtiyaçlarının yanı sıra yaz aylarında vatandaşların ihtiyacı olan tüm ürünlerde büyük indirime gitti. İşte 2 Mayıs 2024 A101 aktüel katalog indirimleri… A101 2 Mayıs 2024 aktüel katalog indirimleri açıklandı. Vatandaşların mobilya, […]

Ekonomi
26 Nisan 2024
1 Mayıs’ta yürürlükte: Yüzde 30 zam! Araç sahipleri yeni detaya dikkat etmeli

1 Mayıs 2024 itibariyle araç sahiplerini ilgilendiren karar uygulamaya konulacak. Arabası olan bu detaya dikkat etmeli. İşte 1 Mayıs 2024 itibariyle araç sahiplerine uygulanacak yeni kararın detayları… Araç sahiplerinin yapması gereken trafik sigortasında yeni düzenleme Sigortacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklandı. Yeni düzenleme 1 Mayıs 2024 tarihi itibariyle uygulamaya konuluyor. Araç sahipleri bu düzenlemeyle […]

Ekonomi
25 Nisan 2024
Temsilciler Cumhurbaşkanıyla bir arada! Gündemde asgari ücretli, memur ve emekli var!

Temsilciler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geliyor. Gündemde asgari ücretliler, memurlar ve emekliler var. İşte detaylar… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı toplantı çağrısı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Çalışma Meclis’inin 29 – 30 Nisan’da Beştepe’de toplanacağı açıklandı. İş dünyası temsilcileri ile sendika temsilcilerinin katılacağı toplantıda asgari ücret, kıdem tazminatı, […]