Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın acı günü! Babası hayatını kaybetti

Yayın: 12:53 - 27.03.2024
Güncelleme: 12:53 - 27.03.2024

#image_title

Başarılı oyuncu Erkan Petakkaya’nın acı günü. Babası hayatını kaybetti. Babasının vefat ettiği haberini alan sanat camiasından birçok isim Erkan Petekkaya’ya destek mesajları gönderdi. İşte detaylar…

Birçok ses getiren projenin içerisinde yer alan başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, hayatının en acı günlerinden birini yaşıyor. Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bugün babasının hayatını kaybettiği haberi ile yıkıldı. Sanat camiasından birçok isim Petekkaya’ya destek oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Dila Hanım, O kız, Paramparça ve Kırmızı Oda gibi birçok başarılı projenin içerisinde yer alan ve başarılı oyunculuk performansı ile herkesin beğenisini kazanan Erkan Petekkaya, bugün babasının hayatını kaybettiği haberiyle sarsıldı.

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak babasının vefat ettiğini ve cenazesinin yarın kaldırılacağı haberini sevenlerine duyurdu. Erkan Petekkaya’nın yapmış olduğu vefat paylaşımının ardından kendisine birçok ünlü isimden destek yorumları geldi.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından babasının yaşamını yitirdiği haberini paylaşarak sevenlerine duyurdu. Erkan Petekkaya paylaşımında, “ Canım babam Akın Petekkaya’yı bu sabah kaybettik. Cenaze namazı Beykoz/Kavacık Görele mahallesi camisinde yarın öğlen namazında kılınacak cenaze namazına müteakip Görele mezarlığına defnedilecektir. Allah hepimizin büyüklerine rahmetler eylesin” ifadelerini kullandı.

Erkan Petekkaya’nın yapmış olduğu vefat haberi paylaşımına Emel Sayın, Seray Sever, Emre Kınay, Songül Öden, Seren Serengil ve Ata Demirer gibi isimlerden tarafından taziye yorumları yapıldı.

 

kader gun
Exit mobile version