Kraliyet anıtı önünde mini etek ile poz veren model Pim Apatsara’nın 5 yıl hapsi isteniyor

Yayın: 15:15 - 27.03.2024
Güncelleme: 15:15 - 27.03.2024

#image_title

Tayland’da kraliyet anıtının önünde mini eteği ile poz veren model Pim Apatsara’nın başı bundan dolayı derde girdi. Model Pim Apatsara’nın 5 yıl hapis cezası isteniyor. İşte detaylar…

22 yaşında olan genç model Pim Apatsara, 24 Mart tarihinde Burriam eyaletinde bulunan Kral I. Rama heykelinin önünde ultra mini eteği ile poz verdi. Genç model, bu fotoğrafının ardından tepki çekerek gözaltına alındı.

Kahverengi renkte kısa bir etek, kırmızı bluz ve çizgili iç çamaşırı ile kamera karşısına geçerek poz veren genç model Pim Apatsara, vatandaşlar tarafından bu pozuyla ilgili olarak şikayet edildi ve ardından gözaltına alındı. Hakkında dava açılan genç model 5 yıla kadar hapis istemiyle karşı karşıya kaldı. Hapis istemi ile karşı karşıya kalan genç model, özür dileme amacı ile heykele saygı duruşunda olduğu bir fotoğrafını paylaştı.

Genç model amacının kesinlikle kraliyet onurunu zedeleyecek yada ilin imajını lekelemek bir şey yapmak olmadığını belirterek, “ Fotoğrafları sosyal medya hesabımda yayınladıktan kısa süre sonra insanlardan sert eleştiriler aldım. Bazıları ailemi hedef alıyordu ki bu kabul edilemezdi çünkü yaptığımın suç olmadığını bilmiyordum. Yaptığım şey hakkında dikkatli bir şekilde düşünmedim. Özür diledim ve başkalarını da insanların inanç ve duygularını içeren bir şey yayınlarken dikkatli olmaları konusunda uyardım” ifadesini kullandı.

Genç model ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Genç model suçlu bulunması durumunda 5 yıl hapis cezasına çarptırılabilir.

kader gun
Exit mobile version