Tiktok’tan çocukları taciz eden şahıs ruh ve akıl sağlığı hastanesine götürüldü

Yayın: 16:28 - 27.03.2024
Güncelleme: 16:28 - 27.03.2024

#image_title

Tiktok hesabından canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı kurup cinsel içerikli sohbet yaptığı tespit edilen Mehmet Akbulut isimli şahıs gözaltına alınmıştı. Akbulut Ruh ve akıl sağlığı Hastanesi’ne sevk edildi.

Tiktok’tan canlı yayın açarak çocuklarla bağlantı Kuran ve cinsel içerikli sohbetler yapan tiktok fenomeni Mehmet Akbulut, Erbaa Cumhuriyet başsavcılığının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve akıl sağlığı raporu çıkana kadar denetimli olarak serbest bırakılmıştı. Tiktok tacizcisi ile ilgili yeni bir gelişme daha ortaya çıktı.

Tokat Erbaa’da yaşanan olay sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Tiktok’ta Fuat Akbulut isimli kullanıcı adıyla yayın yapan ve çocuklarla cinsel içerikli sohbet ettiği tespit edilen şahıs Tokat Cumhuriyet başsavcısının talimatı üzerine gözaltına alınmış ve Dijital materyallerine de el konulmuştu.

DENETİMLİ SERBESTLİKTEN YARARLANMIŞTI

Emniyette iki gün Sorguya çekilen ve ardından akıl sağlığı raporu için hastaneye gönderilen Akbulut rapor süreci tamamlanana kadar 4 günde bir imza atmak koşulu ile serbest bırakılmıştı. Akbulut yeniden evinden gözaltına alınırken gözlem talebi uygulandığı açıklandı. Tiktok fenomeni Akbulut’un Tokat Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildiği ve burada gözlem altına alındığı öğrenildi.

kader gun
Exit mobile version