Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında Başhekim yeni bir açıklama yaptı

Yayın: 11:09 - 29.03.2024
Güncelleme: 11:09 - 29.03.2024

#image_title

6 gündür yoğun bakımda olan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında hastane Başhekimi açıklama yaptı. Başhekim, Kadir İnanır’ın tedaviye olumlu yanıt verdiğini açıkladı. İşte detaylar…

6 gündür Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi altında alan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır’ın sağlık durumu ile ilgili olarak beklenen güzel haber geldi. Güzel haberi hastane Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam verdi.

Geçtiğimiz Pazar günü beyne pıhtı atması sonucunda inme indiği için acilen hastaneye kaldırılan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır, operasyonun ardından hemen yoğun bakıma alınarak entübe edilmişti. 6 gündür yoğun bakımda olan Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında hastane Başhekimi yeni bir açıklama yaparak güzel haberi verdi.

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Kadir İnanır, yaşadığı rahatsızlığın ardından kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi görüyor. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaparak sevenlerine güzel haberi verdi. Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır’ın durumunun bugün daha iyi olduğunu, anlaşılabilir bir şekilde konuşmaya başladığını ve bilincinin açık olduğunu belirtti. Kadir İnanır’ın diğer rahatsızlıkları sebebiyle de kontrol altında olduğunu belirten Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, “ Uygulanan tıbbi tedavilere olumlu yanıt alınıyor. Oturabiliyor, fizik tedavi süreci devam ediyor. Yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir. Ancak yakın zamanda yoğun bakımdan çıkarmayı planlıyoruz” açıklamasını yaptı.

kader gun
Exit mobile version