SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

MHP Kartal referanduma hazırlık toplantısı yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

MHP Kartal İlçe Başkanlığı yaklaşan referandum süreci içinde partililerini sandık görevlilerini bilgilendirmek için Serenat düğün salonunda toplantı gerçekleştirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yüksel Aydın ve İl Başkanlığından çeşitli isimlerin yer aldığı toplantıda İlçe Başkanı Cemal Demiray kısa bir açılış konuşması yaptı.

Demiray, “MHP Kartal ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu sandık görevlileri bilgilendirme toplantısına hepiniz hoş geldiniz. 320 bin seçmeni  772 sandığı bulunan  Kartal ‘da 12 Eylül referandumu için partimizin koymuş olduğu  amaç doğrultusunda hedeflerini çizmiş bunun içinde sandık kurulu üyelerinin tespiti aşamasında sandıklara sahip çıkabilecek  arkadaşlarımızı sandık kurulu üyeleri olarak görevlendirmiş bulunuyoruz.

Hedefimiz 12 Eylül Referandumunda  ‘hayır ‘sonucunu çıkartmak.

Amacımız bütün Türkiye için referandumu takip eden süreçte MHP ‘yi iktidara taşımaktır. Bu süreçte en çok görevde bizler ilçe yöneticileri, mahalle başkanları ve yöneticileri siz çok değerli sandık kurulu görevlilerine düşmektedir. Bizler sokakta, kahvede, dernekte, iş yerlerinde her yerde, sizlerde sandıkların başında, sınıflarda, okulda çalışırken aklımızdan çıkarmamamız gereken, yarınlarımızın  çok daha aydınlık olması için  ülkemizde birlik ve beraberliğin yeniden tesisi ve devamı için, ayrışmaların, yolsuzlukların, yoksullukların sona ermesi için  yarınlarda sizlere çocuklarımıza çok  daha yaşanabilir bir Türkiye’de yaşamak için   yandaşına değil, tüm vatandaşlarına hizmet götürecek anlayış  için , terörü bitirmek için, kurumlar arasındaki güvenlik görevini yeniden tesis etmek için  sandıklarımıza, sınıflarımıza, okullarımıza ve Kartal’a sahip çıkacak  AKP anayasasına ‘hayır’ akabinde ki genel seçimlerde  tüm halkımızla birlikte MHP iktidarına ‘EVET’ diyeceğiz.

Aydın, 12 Eylül’de arzu ettiğimiz sonuca ulaşırız

İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yüksel Aydın, “İstanbul’da yaklaşık 23 bin sandık görevlisi Kartal’da 770 sandık görevlisi var. Bugün katılımın düşük olmasını Cuma gününe denk gelmesi ve işyerlerinden geç çıkılıyor olması sebebiyle olsa gerek diye düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde daha geniş katılımlı böyle toplantılar yapacağız. İnşallah 12 Eylül’de arzu ettiğimiz sonuca ulaşırız” dedi.

Didinmez, “ Anayasa değişikliği, yıkım projesidir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, ülke gündemi ile alakalı değerlendirmelerde bulunurken “ 8 yıllık Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarında aldatma ve kandırma politikaları yapılmıştır. 12 Eylül 2010 tarihinde Anayasa değişiklik paketi halk oyuna sunulacaktır. Bu değişiklik paketi demokrasinin gelişmesi değil özü itibariyle yıkım projesidir. Referandum da bu yıkım projesinin hukuki zemine oturtulması demektir. Seçim mutlaka sandıkta kazanılır. O sebeple sandık başı görevlilerine gereken sorumluluk anlayışını desteği mutlaka vermek zorundayız. Referandum genel seçimin provası mahiyetindedir. Mahalle birimlerimiz, kadın kollarımız gençlik kollarımız, tüm partili arkadaşlarımız hepimiz çok çalışmak zorundayız” dedi.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]

Politika
08 Nisan 2024
SON DAKİKA Meral Akşener pes etti! Kongrede aday olmayacağını açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den bomba açıklama. Akşener, yazılı bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika açıklaması geldi. Son dönemlerde eleştiri oklarının hedefinde olan Meral Akşener, yakın zamanda yapılacak olan Kurultayda aday olmayacağını açıkladı. MERAL AKŞENER’DEN YAZILI AÇIKLAMA Hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde yaşanan […]