“Aleyna’dan uzak dur” diyerek uyarmıştı! Eşi Beria Özdemir Survivor Yunus Emre’den boşanıyor mu?

Yayın: 15:02 - 29.03.2024
Güncelleme: 15:02 - 29.03.2024

#image_title

“Aleyna’dan uzak dur” diyerek Survivor’da yarışmacı olan eşi Yunus Emre’yi uyarmıştı. Beria Özden ve Yunus Emre’nin boşanacağı iddialarına yanıt geldi. İşte detaylar…

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor All Star yarışmasının en fazla ceza alan yarışmalarının baş sırasında yer alan Yunus Emre, diğer bir yarışmacı olan Aleyna ile olan yakınlığıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Eşi Beria Özden’in kendisini “Aleyna’dan uzak dur” sözleri ile uyarmasına rağmen davranışlarına devam eden Yunus Emre ve eşinin boşanacağı iddia edildi. Eşi ile boşanacağı iddia edilen Beria Özden’den iddialara cevap geldi.

Survivor All Star yarışmacısı Yunus Emre’nin yarışmada Aleyna ile samimi davranışlarına devam etmesinden sonra eşi Beria Özden, sosyal medya profilinden elinin baş harfini silmesiyle gündem oldu. Haklarında çıkan iddialardan sonra eşi Yunus Emre’nin doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan Beria Özden paylaşımına, “ İyi ki sen, mutlu yıllar” yazdı. Beria Özden çıkan boşanma iddiasını da “Dedikodulara garip haberlere inanmayın itibar etmeyin” notunu ekleyerek haklarında çıkan iddiaları yalanladı.

Birkaç hafta önce hamile olduğunu açıklayan ve ardından ise bebeğini düşüren Beria Özden, eşi Yunus Emre’ye Aleyna konusunda uyarıda bulunarak, “ Çıkan haberler vs işte seninle ilgili farklı dedikodular… O yüzden Aleyna konusunda öyle bir şey yazdım çünkü çok garip haberler orada aşk yaşıyormuşsunuz yok farklı şeyler yapıyormuşsunuz adada… Kimse kabul etmez bu kadar olayı… Sana güveniyorum ben başta” ifadelerini kullanmıştı.

kader gun
Exit mobile version