Ali Koç, TFF’ye sert çıktı! “ TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer”

Yayın: 20:21 - 29.03.2024
Güncelleme: 20:21 - 29.03.2024

#image_title

Fenerbahçe Kulübü’nün Mart ayı Yüksek Divan Kurulu toplantısı yapıldı. Ali Koç’tan TFF’ye sert çıkış. Ali Koç, “ TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer” dedi. İşte detaylar…

Fenerbahçe Kulübü’nün Mart ayı Yüksek Divan Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda söz alan Ali Koç, Trabzonspor maçında yaşananlar ve gündem hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Ali Koç olaylara karışan futbolcular hakkında konuşarak, “ Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer. Şimdi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Çünkü üstlerinde baskı var. Zaten her şeyi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Bu maçta Fenerbahçe’ye nasıl ceza vereceğiz diye uğraştılar. Şimdi pabuç pahalı. Ne yapıyorlar bilmiyorum. Linç mi edilmeleri gerekiyordu? O bayrak Mert Müldür’ün vücuduna girseydi de öyle mi ciddiyeti anlayacaktık. Otobüsümüz viyadükten uçsa mı ciddiye alacağız. Trabzonspor maçı bardağı taşıran son damla oldu” ifadelerini kullandı.

Ali Koç konuşmasının devamında, “  Sayın Yüksek Divan Kurulu Başkanım ve Divan Kurulumuz, Üyelerimiz, İlker (Başbuğ) Paşam, Sayın Vefa Küçük, küçüklüğümden beri tanıdığım insanları burada görmek memnuniyet verici. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Fenerbahçe tarihinin en önemli toplantılarından birini yapıyoruz. Bu yüksek katılımı görünce 18.15’e kadar bitiremeyeceğiz. 14 kişi söz almak için izin istemiş. Mümkünse kısıtlamayalım. Önemli bir virajdan geçiyoruz. Biz niye bu noktadayız? Milli aralar, kulüpler için en keyifli aralardır. Hele galibiyetle girdiyseniz. En son isteyeceğimiz şey, bu konularla ilgili mesaimizin yüzde 100’ünü harcamak. Güzel bir derbi galibiyetiyle milli araya girdik ama hiçbir şey güzel değil. Niye güzel olmadığını, dün, bugün, ileride olamayacağını paylaşmak istiyorum. “ ifadelerini kullandı.

kader gun
Exit mobile version