Kartal MHP’de Kongre Heyecanı

Yayın: 15:02 - 25.07.2009
Güncelleme: 15:02 - 25.07.2009

MHP Kartal İlçe Başkanlığı, şölen havasında kongreye gidiyor. Halk ve Partililer tarafından sevilen İlçe Başkanı Şenol Yondemir, yeniden aday olurken, partiden de birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı.

İlçe Başkanı Şenol Yondemir, “Kongreler, siyasi partilerin faaliyet ve çalışmalarının genel bir değerlendirilmesinin yapıldığı, özel günlerdir. Önümüzdeki pazar günü yapılacak kongrede; bizim çalışmalarımız, delegelerimiz tarafından değerlendirerek, artılarımız veya eksilerimiz masaya yatırılacak. Bizim yönetimimizden daha iyisini yapabileceğine inanan ve görev almak isteyen arkadaşlarımız varsa, onlar da ortaya çıkarak, demokratik haklarını kullanıp, aday olacaklar. Bu mekanizma, şimdiye kadar en güzel şekliyle MHP Kartal İlçe kongrelerinde yaşanmıştır. Bu kongremizde şölen havasında geçecek, MHP kongreden birlik ve beraberlik içinde tek yürek ve tek bilek olarak çıkacaktır.” dedi.
Tüm Kartallılar davetli.

MHP Kartal İlçe Başkanı Şenol Yondemir, “Kongre değil, şölenimiz var” diyerek tüm Kartallıları, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’ne beklediklerini ifade etti.

Exit mobile version