Olaylı Süper Kupa finali sonrası Erden Timur’dan açıklama

Yayın: 06:34 - 08.04.2024
Güncelleme: 06:34 - 08.04.2024

#image_title

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Erden Timur’dan Süper Kupa Değerlendirmesi: “Maçın Bu Şekilde Sonlanmasını Kimse İstemezdi”

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe ile oynanan ve sahadan çekilme ile sonuçlanan Süper Kupa maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Futbol dünyasını sarsan bu karşılaşmanın ardından yapılan değerlendirmede Timur, “Hiç kimsenin böyle bir maç sonucunu arzu etmediğini, normal koşullarda maçın tamamlanmasını temenni ettiklerini” ifade etti.

ERDEN TİMUR’DAN ALİ KOÇ’A CEVAP

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un eleştirilerine cevaben konuşan Erden Timur, iç huzurunun yerinde olduğunu, bu sebeple rahat bir şekilde uyuduğunu belirtti. Timur, yaşanan gerginliğin azaltılması adına herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dikkat çekerek, “Kendisine yöneltilen hakaretlere rağmen hiç kimseye aynı şekilde karşılık vermediğini, bu durumun toplumsal gerilimi artırmaktan kaçınmak için önemli olduğunu” vurguladı.

FUTBOLDA GERGİNLİĞİ AZALTMA ÇABALARI

Futbolun gergin atmosferinden bahseden Timur, futbol camiasındaki herkesin, özellikle de yöneticilerin, gerginliği azaltıcı adımlar atması gerektiğini dile getirdi. Bu konuda Galatasaray’ın öncülük ettiğini, gereken her türlü adımı attığını ifade etti.

TFF SEÇİMLERİ VE FUTBOLDAKİ BEKLENTİLER

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) önümüzdeki dönemde gerçekleşecek seçimleri hakkında da konuşan Timur, seçimlerin futbol adına olumlu bir adım olduğunu, doğru yönetim ve kurulların oluşmasının önemine değindi. Timur, Galatasaray’ın, futboldaki adaletin sağlanması ve gerginliğin azaltılması adına federasyon seçimlerinin önemini vurgulayan tavrını sürdüreceğini belirtti.

kader gun
Exit mobile version