Nuri Alço hasta yatağından videolu açıklama yaptı

Yayın: 20:01 - 12.04.2024
Güncelleme: 20:01 - 12.04.2024

#image_title

Beyne pıhtı alması sonucunda bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan Nuri Alço, normal odaya alındı. Nuri Alço, hasta yatağından videolu paylaşım yaparak açıklama yaptı. İşte detaylar…

Nuri Alço hasta yatağından sosyal medya hesabından videolu paylaşım yaptı. Nuri Alço videoda, “ En kısa zamanda geleceğim, yoğun bakımdan çıktık” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Beyin damarına pıhtı atması sonucunda yoğun bakımda tedavi altına alınan Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Nuri Alço’dan sevindiren haber geldi. Yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alınan Nuri Alço, sosyal medya hesabından videolu paylaşım yaptı. Nuri Alço videoda, “ En kısa zamanda geleceğim zaten yoğun bakımdan çıktık herhangi bir şey yok” dedi.

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından olan Nuri Alço, geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma kaldırılarak sevenlerinin yüreklerini ağızlarına getirdi. 73 yaşında olan Nuri Alço, bayram tatili sebebiyle gittiği memleketi Eskişehir’deki evinde fenalaşması sonucunda apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk muayenenin ardından Nuri Alço’nun beyin damarına pıhtı attığı teşhisi kondu. Tespitin ardından Nuri Alço, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Yeşilçam’ın efsane ismi Nuri Alço’dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Sosyal medya hesabından hasta yatağından paylaşım yapan Nuri Alço, yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alındığını ve durumunun iyi olduğunu söyledi.

Nuri Alço, videolu paylaşımında “ Sevgili dostlarım Yalan yanlış şeylere inanmayın. Gayet iyiyim sağlığım yerinde, en kısa zamanda geleceğim zaten yoğun bakımdan çıktık herhangi bir şey yok” ifadelerini kullandı.

kader gun
Exit mobile version