Yağmur Sarnıç’tan intihar girişimi sonrası ilk açıklamalar

Yayın: 07:32 - 14.04.2024
Güncelleme: 07:32 - 14.04.2024

#image_title

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, sosyal medya üzerinden intihar edeceğini açıkladıktan sonra intihara teşebbüs etmişti. Olayın ardından ilk açıklama geldi

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, geçtiğimiz günlerde yaşadığı intihar girişimi sonrası sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Sarnıç, “Duygu karmaşaları içindeyim ama iyiyim” dedi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Sosyal medya üzerinden intihar edeceğini duyuran Sarnıç, aşırı dozda antidepresan kullanımı sonucu hastaneye kaldırıldı. Tedavi süreci hakkında konuşan Sarnıç, “Sinirlerim çok bozulmuştu. Duygu karmaşaları içindeyim. Sadece bir süre ilaç alıp uyumak, kafamı toparlamak istedim” şeklinde konuştu.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Yaşananların ardından kamuoyuna seslenen Sarnıç, şunları ifade etti: “Ortalığı ayağa kaldırmışsınız. Endişe etmeyin, iyiyim. Ne kadar çok sevenim varmış meğer, bilmiyordum. Sizi üzdüğüm için özür dilerim ama şu an hiç kimseyle konuşmak istemiyorum. Yalnız kalmak istiyorum. Lütfen beni anlayın. Hepinizi seviyorum.”

kader gun
Exit mobile version