Canlı yayında İran-İsrail savaşını yorumlayan Hakan Ural, eleştiri yağmuruna tutuldu

Yayın: 11:25 - 14.04.2024
Güncelleme: 11:25 - 14.04.2024

#image_title

Sahte çürük raporu ile askerlik yapmayan Hakan Ural, canlı yayında İran-İsrail savaşının yorumculuğunu yapınca sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. İşte detaylar…

Sahte çürük raporu ile askerlikten kaçan Hakan Ural, katıldığı canlı yayında İran-İsrail savaşıyla ilgili gelişmeler hakkında yorum yapınca eleştirilerin odak ismi oldu.

Şam’da bulunan konsolosluk saldırısına misilleme olarak İsrail’i yaklaşık 300 füze ve İHA ile vuran İran’ın “Gerçek Vaat” adlı operasyonu dünya basınının gündemine oturdu.

Gece saatlerinde basın kuruluşlarının acil kodu ile gelişmeleri duyurduğu anlarda Türk televizyonlarında herkesi şok eden bir gelişme oldu.

Magazin yorumculuğu yapan Hakan Ural, canlı yayında İran ve İsrail arasında yaşanan savaş hakkında yorumculuk yaptı. Hakan Ural’ın, “ Bir akıl var, var ama. Kurguluyor oynuyor, kurguluyor oynuyor” ifadelerini kullanması dinleyenlerin dikkatini topladı.

Hakan Ural’ın sahte çürük raporu alarak askerlik yapmaktan kaçmasının ortaya çıkmasının ardından o kadar emekli savaş uzmanı ve asker varken bu kadar önemli olan bir gelişme hakkında yorum yapması sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çekti.

Sahte çürük raporu ile askerlik yapmaktan kaçan Hakan Ural, İran-İsrail savaşı hakkında canlı yayında yorumlama yapınca aralarında Yunus Günce gibi ünlü isimlerinde yer aldığı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Hakan Ural’ın bu kadar önemli bir gelişme hakkında yorum yapan kişi olması sosyal medyada kullanıcılar tarafından oldukça tepki çekti.

kader gun
Exit mobile version