Sibel Can’a hayranından dudak uçuklatan hediye

Yayın: 13:56 - 14.04.2024
Güncelleme: 13:56 - 14.04.2024

#image_title

Sibel Can’a iş insanı hayranından şaşırtan jest. Sibel Can’a konserinde hayranının taktığı altının boyutu ve fiyatı dudak uçuklattı. İşte detaylar…

Sibel Can’a ismini vermek istemeyen bir iş insanı hayranından cömert bir jest geldi. Kıbrıs’ta sahne alan Sibel Can’a konser sırasında bir hayranı tarafından altın hediye edildi.

Sibel Can’a konserinde iş insanı hayranının yaptığı jest herkesi şok etti. İş insanı hayranın Sibel Can’a sahnede taktığı altının boyutu ve fiyatı duyanların dudaklarını uçuklattı.

Razaman Bayramı’nın üçüncü gününde konser veren Sibel Can’a konserde iş insanı hayranı tarafından altın hediye edildi. Altının boyutu ve fiyatı ise görenleri şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Ramazan Bayramı’nda Kıbrıs’ta sahne alan ünlü isimlerden biride güçlü sesi ile herkesi mest eden Sibel Can oldu. Sahnede sırt ve göğüs dekolteli bir elbise giymeyi tercih eden Sibel Can, konserde kendisini dinlemeye gelen hayranlarına adeta müzik şöleni yaşattı. Konser sırasında hem Sibel Can’ı hem de hayranlarını şok eden bir olay yaşandı.

Konser sırasında Sibel Can’a iş insanı bir hayranı tarafından hiç beklenmeyen bir jest yapıldı. İş insanı hayran tarafından Sibel Can’a bir altın hediye edildi. Sibel Can ismini vermek istemeyen hayranının jestini geri çevirmeyip kabul etmesinin ardından hediye edilen altını kısa bir süreliğine takarak sonrasında orkestrasına verdi.

İsmini vermek istemeyen iş insanı hayranın Sibel Can’a hediye ettiği altının değerinin 87 bin TL olduğu öğrenildi.

kader gun
Exit mobile version