Buket Aydın’ı çileden çıkaran “Yaşlanmışsın” yorumu

Yayın: 15:51 - 14.04.2024
Güncelleme: 15:51 - 14.04.2024

#image_title

Sosyal medya hesabından fotoğraflarını yayınlayan Buket Aydın, takipçilerinden gelen “Ellerine bak yaşlanmış” yorumlarının ardından çileden çıktı. İşte detaylar…

Ünlü spiker Buket Aydın, sosyal medya paylaştığı pozlarının altına gelen “ Ellerine bak yaşlanmış” yorumu ile adeta çileden çıktı. Kendisine gelen yoruma çok sinirlenen Buket Aydın, “ B.k atacak başka bir şey bulamadın demi” diyerek takipçisine cevap verdi.

Yaşadığı değişimler ile sık sık magazin gündeminde yer alan spiker Buket Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile konuşuluyor. Yaptığı politika yorumları ile sık sık polemiklerin içerisine sahil olan Buket Aydın, sosyal medyada kendisine gelen bir yorum ile adeta çileden çıktı.

Erce Baykal ile 7 senelik evliliğini noktalamasından sonra Mustafa Sarıgül ile olan birlikteliğiyle sık sık magazin gündeminde yer alan Buket Aydın, yaşadığı değişimler ile adından söz ettiriyor.

Yaptırdığı estetik işlemler ile adeta bambaşka biri haline gelen spiker Buket Aydın, bir süre önce yaptığı açıklamada daha fazla estetik işlem yaptırmak istemediğini belirtmişti.

Buket Aydın, “ Sünnet derisinden alınan kök hücre çok yaygın ama ben onu yaptırmayacağım. Çok doğru bulunmuyor. Esas popüler olan; bebeklerin kordon kanından elde edilen bir kök hücre var, bunun yüze enjektesi… Bunu deneyeceğim” açıklamasını yapmasının ardından sosyal medyada verdiği pozları yayınladı.

Yayınladığı pozların altına gelen, “ Ellerine bak yaşlanmış” yorumuna çok kızan Buket Aydın takipçisine, “ Ya b.k atacak bir şey bulamadın di mi başka evet kendini böyle avut” sözleri ile cevap verdi.

kader gun
Exit mobile version