Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan’a fiyatıyla dudak uçuklatan hediyesi

Yayın: 14:27 - 15.04.2024
Güncelleme: 14:27 - 15.04.2024

#image_title

Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan’a 21. Milyon Euro değerinde araba hediye aldı. Aslıhan Doğan Turan’ın yeni arabasını görenler hayranlıkla baktı. İşte detaylar…

Halk arasında yüksek karlı gizli fon ismi ile bilinen davada yargılanan Denizbank Florya Şube Müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılan kişiler arasında bulunmasıyla gündemde yer alan Arda Turan, gündem de kalmaya devam ediyor.

Arda Turan eşi Aslıhan Doğan Turan’a hediye aldığı milyonluk araç ile gündeme geldi. Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan’a 2.1 milyon Euro değerinde olan Rolls-Royce hediye aldı. Aslıhan Doğan Turan, eşinin hediye aldığı yeni milyonluk aracı ile yakın arkadaşları olan Mustafa Ceceli ve Selim İmer ile birlikte bayram gezmesine çıktı.

Aslıhan Doğan Turan, yeni milyonluk aracı ile bayramda adeta asfaltın tozunu attırdı. Aslıhan Doğan Turan’ı milyonluk aracını görenler dönüp bir kez daha baktı.

Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan’ın hediye ettiği 2.1 milyon Euro değerinde olan Rolls-Royce Cullinan marka lüks aracı ile geçtiğimiz gün Bebek’te kameralara takıldı. Aslıhan Doğan Turan’ın milyonluk aracı ile gezdiği anlar kameralara yansıdı.

Aslıhan Doğan Turan’ın yeni milyonluk aracını görenler hayranlıkla araca baktı. Aslıhan Doğan Turan eşi Arda Turan’ın kendisine hediye aldığı 2.1 milyon Euro (yaklaşık 70 milyon) değerinde olan lüks aracı ile yakın arkadaşları olan Mustafa Ceceli ve Selin İmer’le birlikte bayram gezmesine çıkarak aracının keyfini çıkardı.

kader gun
Exit mobile version