Hakkında çıkan iddiaların ardından sessizliğini bozan Mahsun Kırmızıgül isyan etti

Yayın: 15:26 - 15.04.2024
Güncelleme: 15:26 - 15.04.2024

#image_title

Ünlü şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, hakkında çıkan iddialar karşısında sessizliğini bozarak isyan etti. Mahsun Kırmızıgül, “ Yıkılmadım, ayaktayım” dedi. İşte detaylar…

Sosyal medyada ölmediğini açıklamak zorunda kalan ünlüler arasına Mahsun Kırmızgül’de dahil oldu. Sinemada beklentilerinin karşılığını bulamayan ve sonrasında yeniden müzik kariyerine yönelen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada “öldü” yönünde iddialar ile gündeme geldi.

Mahsun Kırmızıgül, hakkında çıkan asılsız haberlere sosyal medya hesabından 1998 senesinde müzikseverlere sunduğu “Yıkılmadım” şarkısının sözleri ile açıklama yaparak isyan etti. Mahsun Kırmızgül, “ Yıkılmadım, ayaktayım” dedi.

Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada kendisi hakkında çıkan asılsız haberlerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, “ Yıkılmadım” dedi. Hakkında çıkan asılsız iddialara çok sinirlenen Mahsun Kırmızgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti.

55 yaşında olan Mahsun Kırmızıgül, 1998 senesinde çıkardığı “ Yıkılmadım” isimli şarkısının sözleri ile yaptığı sosyal medya paylaşımı ile hakkında çıkan asılsız habere cevap verdi.

Sosyal medyada kendisi hakkında öldü yönünde çıkan haberlerin ardından ünlü şarkıcı oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sessizliğini bozarak çıkan haberlere isyan etti.

Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada kendisinin öldü yönünde çıkan haberler karşısında sessizliğini bozarak bir paylaşım yaptı. Mahsun Kırmızıgül, “ Sırf tık almak için sosyal medyada ‘öldü’ haberi yapmak gerçekten çok ayıp. Arkadaşlar, yaşıyorum ve sağlığım da yerinde. Önümüzdeki cuma günü sahneye çıkacağım. Yıkılmadım, ayaktayım” ifadelerini kullandığı bir paylaşım yaptı.

kader gun
Exit mobile version