5 yaşındaki oğluna milyonluk araç hediyesi! Kenan Sofuoğlu açıklama yaptı

Yayın: 07:44 - 16.04.2024
Güncelleme: 07:44 - 16.04.2024

#image_title

5 yaşındaki oğluna milyonluk araç aldığı iddia ile gündeme gelen Kenan Sofuoğlu sessizliğini bozarak açıklama yaptı. Kenan Sofuoğlu, iddiaların ardından “ Araba bizim değil” ifadesini kullandı. İşte detaylar…

5 yaşındaki oğluna milyonluk araç hediye etti iddiaları ile gündeme gelen Kenan Sofuoğlu’ndan açıklama geldi.

Yaşıtlarının oyuncak arabalarla oynadığı yaşta lüks araç kullanması ile dikkat çeken Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn, 5 yaşına bastı. Kenan Sofuoğlu, oğlu Zayn’ın doğum günü olması sebebiyle süslediği milyonluk aracı oğluna hediye attığı sosyal medya hesabından paylaştı. Kenan Sofuoğlu’nun milyonluk aracı hediye ettiği anların görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada birçok yorum alan Kenan Sofuoğlu, sessizliğini bozarak konu ile ilgili açıklama yaptı.

Yaşıtlarının oyuncak arabalar ile oynadığı yaşta lüks ve büyük araçlar kullanması ile dikkat çeken Kenan Sofuoğlu’nun minik oğlu Zayn, 5 yaşına girdi. Kenan Sofuoğlu’ndan oğlu Zayn’a doğum gününde milyonluk araç hediye geldi. Milyonluk aracın süslenerek Zayn’a verildiği anları sosyal medyadan paylaşan Kenan Sofuoğlu’na yorum yağdı. Paylaşımın gündem olmasının ardından Sofuoğlu açıklama yaparak, “ Araba bizim değil” dedi.

Milli sporcı Kenan Sofuoğlu, 5 yaşına giren oğlu Zayn’a milyonluk araç hediye etmesi ile gündeme geldi. Kenan Sofuoğlu, milyonluk aracın gündem olmasının ardından açıklama yaptı. Kenan Sofuoğlu açıklamasında, “ Bu araç bizim değil bir arkadaşımızın. O da arabasını süsleyip doğum gününde Zayn kullansın diye piste getirdi” ifadelerini kullandı.

kader gun
Exit mobile version