Samimi görüntüleri paylaşılmıştı! Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun’a dava açıyor

Yayın: 08:53 - 16.04.2024
Güncelleme: 08:53 - 16.04.2024

#image_title

Sosyal medyada samimi görüntüleri yayınlanmıştı. Yılmaz Erdoğan, sosyal medyada görüntülerini yayınlayan Cansu Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun’a dava açıyor. İşte detaylar…

Yılmaz Erdoğan, sosyal medyada görüntülerini yayınlayan Cansu Taşkın ve kardeşi hakkında yasal işlem başlatıyor.

Bir yayına konuk olan manken Cansu Taşkın, yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan ile iki senedir ilişki yaşadığını iddia etmişti. Cansu Taşkın’ın iddiasının ardından kardeşi Elif Vurgun Yılmaz Erdoğan ve ablasının samimi anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafların yayınlanmasının ardından magazin gündemine bomba gibi düşen bombadan sonra Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun’a dava açıyor.

İddialara göre, geçtiğimiz Ağustos ayında Cansu Taşkın ve Elif Vurgun Yılmaz Erdoğan’ın çiftlik evine konuk olmuş. Yılmaz Erdoğan ile birlikte çiftlik evinde anı olması video ve fotoğraf çeken Elif Vurgun, Yılmaz Erdoğan’dan habersiz olarak görüntüleri sosyal medyada yayınladı. Elif Vurgun’un o anları telefonla konuşuyormuş gibi yaparak gizlice çektiği iddia edildi. Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın sadece birkaç günlük yakınlığı olduğu fakat yakınlığın bir birlikteliğe dönmediği, Cansu Taşkın’ın ise bu süreçte Yılmaz Erdoğan’a sürekli mesaj attığı ve aradığı iddialar arasında yer aldı. Aramalarına yanıt alamayan Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan ile aralarında bir birliktelik olduğu iddialarını Şubat ayında basında sızdırdı.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Yılmaz Erdoğan konu ile ilgili sessizliğini sürdürerek, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun’a dava açılması için avukatlarına talimatta bulundu. Yılmaz Erdoğan’ın Cansu Taşkın ve Elif Vurgun’a dava açacağı kanun maddesinde, “ TCK 134. Madde “Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır” ifadeleri geçiyor.

kader gun
Exit mobile version