Serdar Ortaç son hali ile hayranlarını üzdü! Konserde ayakta durmakta güçlük çekti

Yayın: 17:37 - 17.04.2024
Güncelleme: 17:37 - 17.04.2024

#image_title

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, konserdeki hali ile hayranlarını korkuttu. Serdar Ortaç, konserde ayakta durmakta güçlük çekti. Serdar Ortaç’ın bu hali hastalıktan mı sarhoş mu sorularını beraberinde getirdi. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Kapadokya’da verdiği konserindeki hali ile hayranlarını üzdü. MS hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç, sahnede ayakta durmakta güçlük çekti. Serdar Ortaç’ın hastalıktan değil sarhoş olduğu için ayakta duramadığı iddia edildi.

Uzun senelerdir MS hastalığı ile mücadele içinde olan ve bir bacağından rahatsızlanan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın, geçtiğimiz aylarda yürümekte zorlandığı anları kameralara yansımıştı.

Tekerli sandalye kullanımı ile destek olan Serdar Ortaç’ın Kapadokya’da verdiği konser görüntüleri ortaya çıktı.

Türk pop müziğinin önemli isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Kapadokya’da konser vererek hayranları ile buluştu. Serdar Ortaç, geçmişten bugüne hit olan şarkılarını söyleyerek hayranlarına müzik şöleni yaşatırken, sahnedeki hali ile hayranlarını korkuttu.

Serdar Ortaç, sahnede iki dansçı kızın elini tutarak ayakta durmaya çalıştı. Destek ile ayakta duramayan ünlü şarkıcı Ortaç, tekerlekli sandalyeye oturtuldu. Ortaya çıkan görüntülerde oldukça keyifsiz görünen Serdar Ortaç’ın sahnedeki bu hali hayranlarını korkuttu.

Konser görüntülerinin sosyal medyaya düşmesinin ardından Serdar Ortaç son hali ile gündem oldu. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın konserdeki görüntüleri sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Serdar Ortaç’ın sahnedeki hali için bazı sosyal medya kullanıcıları sarhoş olduğu yorumunda bulundu.

kader gun
Exit mobile version