UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

Yayın: 08:16 - 18.04.2024
Güncelleme: 08:16 - 18.04.2024

#image_title

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

DİĞER ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARI VE SAATLERİ

Lille ile Aston Villa arasındaki ilk maç 2-1 sonuçlanmıştı ve rövanş Fransa’da oynanacak. Fiorentina ise ilk maçta gol sesi çıkmayan mücadelede Viktoria Plzen ile İtalya’da karşılaşacak. PAOK, sahasında Club Brugge’ü ağırlayacak ve 0-1’lik skorun rövanşını verecek. Bu maçlar da saat 19.45 ve 22.00’de başlayacak.

FİNAL NEREDE VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Avrupa Konferans Ligi’nin yarı final mücadeleleri 2 ve 9 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Kupa sahibi ise 29 Mayıs’ta Atina’daki Ayasofya Stadı’nda oynanacak final maçı ile belirlenecek. Atina’daki final, Yunanistan için büyük bir futbol şölenine sahne olacak.

MAÇ ÖNCESİ TAKIMLARIN DURUMU VE BEKLENTİLER

Fenerbahçe, ilk maçta gösterdiği performansla umut verirken, Olympiakos’a karşı saha ve seyirci avantajını kullanarak seriyi lehine çevirmek istiyor. Diğer takımlar da yarı finale kalmak için sahada en iyi mücadelelerini sergileyecek.

kader gun
Exit mobile version