Azra Akın ikinci bebeğini dünyaya getirdi! Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi

Yayın: 08:35 - 18.04.2024
Güncelleme: 08:35 - 18.04.2024

#image_title

Azra Akın, ikinci bebeğini kucağına aldı. Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrenen Azra Akın’dan mutlu aile tablosu fotoğrafı geldi. İşte detaylar…

Atakan Kumru ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdüren Azra Akın, ikinci bebeğini dünyaya getirdi. Azra Akın, ikinci kez annelik duygusunu yaşıyor. Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrenen Azra Akın, bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Azra Akın, bebeğine Arya ismini verdi.

2017 senesinde Atakan Kumru ile dünya evine giren ve 6 sene önce ilk bebeği Demir’i kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşayan Azra Akın, ikinci kez anne olma mutluluğunu yaşıyor. Bebeklerinin cinsiyetini doğumda öğrenen çiftin bir kız bebekleri dünyaya geldi.

6 yaşında bir erkek çocuk annesi olan Azra Akın, kız bebeği dünya getirdi. Doğuma kadar cinsiyeti öğrenmeyen çift, bebeklerinin cinsiyetini doğum esnasında öğrendi. Çift dünyaya gelen kız çocuklarına Arya ismini verdi.

Doğumun ardından ailesiyle fotoğraf çekilen Azra Akın, sosyal medya hesabından müjdeli haberi paylaşarak, “ 14 Nisan Pazar günü Demir’e bir kız kardeş geldi. Bize de çok güzel bir sürpriz oldu. İsmi Arya” notunu düştü. Azra Akın’ın sosyal medya hesabından paylaştığı müjdeli haberine ve mutlu aile karesine birçok ünlü isimden yorum geldi. Azra Akın’ın mutlu aile tablosuna Arzum Onan, Uğurkan Erez, Burcu Kara, Cemil İpekçi ve Nurgül Yeşilçay gibi ünlü isimler tebrik yorumu yaptı.

kader gun
Exit mobile version