Şahan Gökbakar’dan Yılmaz Morgül taklidi! Ateşe düştüm performansı ile ti’ye aldı

Yayın: 10:17 - 19.04.2024
Güncelleme: 10:17 - 19.04.2024

#image_title

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’dan çok konuşulan Yılmaz Morgül taklidi. Şahan Gökbakar, “Ateşe Düştüm” şarkısını söyleyerek Yılmaz Morgül’ü ti’ye aldı. İşte detaylar…

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, bu kez de katıldığı bir programda “Ateşe Düştüm” şarkısını söyleyen Yılmaz Morgül’ün taklidini çıkarda. Sosyal medyada “Ateşe Düştüm” şarkısını seslendirerek Yılmaz Morgül’ü taklit ettiği videoyu yayınladı.

Yılmaz Morgül’den de kendisini taklit eden Şahan Gökbakar’a cevap gecikmedi. Kendisini taklit eden Şahan Gökbakar’ın videosunu sosyal medyada paylaşan Yılmaz Morgül, videoya kahkaha emojisi koydu.

Sosyal medya hesabında yayınladığı eğlenceli videolar ve filmleri ile sık sık adından söz ettirerek gündeme gelen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, şimdi de Yılmaz Morgül’ü taklit etti.

Geçtiğimiz günlerde magazin programına konuk olan katılan Yılmaz Morgül, son günlerde hit olan ve herkesin dilinden düşürmediği Mert Demir’in Ateşe Düştüm şarkısını söyledi. Yılmaz Morgül’ün şarkıyı bağıra bağıra söylemesi sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Yılmaz Morgül’ün şarkıyı söylediği anların sosyal medyada gündem olmasının ardından ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Yılmaz Morgül’ün bu anlarını taklit etti. Şahan Gökbakar, Yılmaz Morgül’ü taklit ettiği videosunda filtre kullanarak dudaklarını şişirdi. Dudaklarını şişiren filtre kullanan Şahan Gökbakar, Yılmaz Morgül gibi Ateşe Düştüm şarkısını söylediği videoyu sosyal medya hesabında “ Ateşi hissettir bana” notu ile paylaştı.

Şahan Gökbakar’ın sosyal medyada yayınladığı taklit videosunu Yılmaz Morgül’de kahkaha emojisi koyarak kendi hesabında yayınladı.

kader gun
Exit mobile version