Nuri Alço’nun sağlık durumunda yeni gelişme! Ankara’ya sevk edildi

Yayın: 11:25 - 19.04.2024
Güncelleme: 11:25 - 19.04.2024

#image_title

Günlerdir yoğun bakımda tedavi altında olan Nuri Alço’nun sağlık durumu ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Nuri Alço, geçireceği operasyon için Ankara’ya sevk edildi. İşte detaylar…

Rahatsızlık geçirmesi sonucunda Eskişehir’de tedavi altına alınan usta sanatçı Nuri Alço’nun, kalp pili operasyonu için Ankara’ya sevki yapıldı.

6 Nisan tarihinde evinde geçirdiği rahatsızlık sonrasında apar topar hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan usta sanatçı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara’ya sevk edildi.

Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde yapılan ilk muayene sonrasında usta sanatçı Nuri Alço, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın vermiş olduğu talimat sonrasında Eskişehir Şehir Hastanesi’ne alınan Nuri Alço’nun tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildi. Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan Nuri Alço, hayati tehlikesini atlattı. Nuri Alço, operasyon için Ankara’ya sevk edildi. Dün akşam saatlerinde ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne operasyon için sevki yapıldı.

Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak eşinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Daha önceden kalp kapağı operasyonu ve baypas olduğu öğrenilen Nuri Alço, kalp pili takılacağı için Ankara’ya sevk edildiği bilgisi verildi. Burcu Alço, “ Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az. Seni çok seviyorum, varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri’m” ifadelerini kullandığı paylaşımı yayınladı.

kader gun
Exit mobile version