Torreira’dan Devrim Özkan pozlarıyla yürekleri hoplattı! Pozları beğeni yağmuruna tutuldu

Yayın: 14:51 - 19.04.2024
Güncelleme: 14:51 - 19.04.2024

#image_title

Ünlü oyuncu Devrim Özkan, sosyal medyada paylaştığı pozları ile yürekleri hoplattı. Torreira ile ilişkisini sonlandıran Devrim Özkan’ın pozları beğeni yağmuruna tutuldu. İşte detaylar…

Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile ünlü oyuncu Devrim Özkan’ın aşkı bir süre önce son bulmuştu. Ünlü çiftin ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve bir süre gündemde kalmaya devam etmişti. Torreira ile yaşadığı aşk ve ardından ayrılığı ile gündeme gelen ünlü oyuncu Devrim Özkan, şimdi de tatil pozları ile gündeme geldi. Antalya’ya tatile giden Devrim Özkan, sosyal medyada arka arkaya “ iş ve seyahat” notunu düştüğü bikinili pozlarını paylaştı. Devrim Özkan’ın bikinili pozları sosyal medyada kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Paylaşımının altına, “ Torreira ne kaçırmışsın dön bir bak” gibi yorumlar geldi.

Süper Lig devi olan Galatasaray’ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreria ile yaşadığı aşkın sonlanması ile magazin gündemine gelen ünlü oyuncu Devrim Özkan, şimdide çıktığı tatil ile gündeme geldi. Tatilinden pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Galatasaray’ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı aşkın ani bir şekilde sonlanması ile uzun süre magazin gündeminde kalan ünlü oyuncu Devrim Özkan, tatil pozları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Antalya’ya tatile giden ünlü oyuncu devrim Özkan, sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaşıyor. Ünlü oyuncunun tatil pozları kullanıcılar tarafından beğeni ve yorum tutuldu.

kader gun
Exit mobile version