Erdal Beşikçioğlu açıkladı! “Belediye’yi borçsuz teslim aldık”

Yayın: 18:44 - 20.04.2024
Güncelleme: 18:44 - 20.04.2024

#image_title

Erdal Beşikçioğlu’ndan borç açıklaması. Erdal Beşikçioğlu, “ Belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim aldık” dedi. İşte detaylar…

CHP’den yeni Etimesgut Belediye Başkanı seçilen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, belediyenin borçlarına ilişkin açıklama yaptı. Etimesgut Belediye Başkanlığını devralan Erdal Beşikçioğlu, belediyeyi borçsuz bir şekilde aldıklarını açıkladı. Beşikçioğlu, Belediyeler arasında en şanslı belediye olduklarının da altını çizdi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’ndan açıklama. Etimesgut Belediyesini borçsuz bir şekilde aldıklarını açıkladı. Bu konuda çok şanslı belediyeyiz dedi.

CHP’den Etimesgut Belediye Başkanı seçilen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, önceki MHP’li başkan Eren Demirel’den belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim aldıklarını söyledi. Erdal Beşikçioğlu, “ Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz” ifadelerini kullandı.

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde Etimesgut’ta Belediye Başkanı seçilen ve ilçenin ilk CHP’li Belediye Başkanı olan Erdal Beşikçioğlu, CHP Genel Merkezi’nde başlayan ‘İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştay’ına katılım gösterdi. Erdal Beşikçioğlu, toplantı öncesinde konuşma yaparak Etimesgut Belediyesi’ni borçsuz teslim aldıklarını açıkladı.

Erdal Beşikçioğlu, “ Söylenecek bir şey yok. Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti. Biz de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz” ifadelerini kullandı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, MHP ve Ak Parti’den devralının diğer belediyelerin borçları ile ilgili olarak, “ Genel Başkanımızın da sanırım bu konuyla ilgili birtakım girişimleri olacak. Hallederiz merak etmeyin” ifadelerini kullandı.

kader gun
Exit mobile version