Ünlü oyuncu Aslı Omağ’ın şarkıcı sevgilisi Emir Yeşil yaşamını yitirdi

Yayın: 14:28 - 21.04.2024
Güncelleme: 14:28 - 21.04.2024

Ünlü oyuncu Aslı Omağ’ın bir süredir hastalıklarla mücadele içerisinde olan şarkıcı sevgilisi Emre Yeşil, yaşamını yitirdi. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Aslı Omağ’ın bir süredir hastalıklarla mücadele içerisinde olan şarkıcı sevgilisi Emre Yeşil, yaşamını yitirdi. Şarkıcı Emre Yeşil’in cenazesi bugün kaldırılarak son yolculuğuna uğurlandı.

Birçok projenin içerisinde yer alan ünlü oyuncu Aslı Omağ’ın Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti olan şarkıcı sevgilisi Emre Yeşil, bugün yaşamını yitirdi.

Ünlü oyuncu Aslı Omağ’ın uzun süredir sağlık sorunları ile mücadele içerisinde olan 43 yaşındaki şarkıcı sevgilisi Emre Yeşil’in yaşamını yitirmesi ile sanat dünyası derinden üzüldü. Emre Yeşil ile uzun süredir aşk yaşayan ünlü oyuncu Aslı Omağ, sosyal medya hesabından acı haberi duyurdu. Aslı Omağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Canımız Emir’imizi bu sabaha karşı kaybettik. Cenazesi 21 Nisan Pazar günü öğlen namazını müteakip Altunizade Marmara İlahiyat Camii’nden kaldırılacaktır” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Aslı Omağ, geçtiğimiz Şubat ayında sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sevgilisi Emre Yeşil için kan bağışı çağrısı yapmıştı.

Emre Yeşil Kimdir?

1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Emre Yeşil, pop müzikten Heavy metal’e, funk’tan Soul’a kadar birçok müzik tarzını dinleyerek yetişti. Sahne hayatına 16 yaşında giriş yapan Emre Yeşil, birçok grupla kariyer hayatına devam etti. Bunların yanı sıra davul, klavye ve gitar çalmayı da öğrenerek kendisini geliştirdi. Dünya çapında üne sahip olan Emre Yeşil, Rusya, Almanya, Fransa, İtalya, Azerbaycan, Kıbrıs, Fas, Avustralya ve Güney Afrika gibi ülkelerde birçok kez sahne aldı.

kader gun
Exit mobile version