Kolbastı oyununu meşhur eden ünlü sanatçı İsmail Yazıcıoğlu yaşamını yitirdi

Yayın: 16:50 - 21.04.2024
Güncelleme: 16:50 - 21.04.2024

#image_title

Kolbastı oyununun tanınmasının büyük bir etkisi olan usta saz ve ses sanatçısı İsmail Yazıcıoğlu yaşamını yitirdi. İşte detaylar…

Kolbastı oyununu meşhur eden isimler arasında yer alan usta saz ve ses sanatçısı, İsmail Yazıcıoğlu, 76 yaşında yaşamını yitirdi. Kalp krizi geçiren usta ses ve saz sanatçısı İsmail Yazıcıoğlu, tedavi altında olduğu hastanede yaşamını yitirdi.

Kolbastı oyununun tanınmasında büyük bir etkisi olan usta saz ve ses sanatçısı İsmail Yazıcıoğlu, hayatını kaybetti. Usta sanatçı İsmail Yazıcıoğlu, yarın son yolcuğuna uğurlanacak. İsmail Yazıcıoğlu’nun cenazesi yarın kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Sevenler usta sanatçıyı son yolculuğuna uğurlamak için yarın bir araya gelecek.

Trabzon’da kolbastı oyununun tanınmasında büyük bir etkisi olan usta daz ve ses sanatçısı İsmail Yazıcıoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. İsmail Yazıcıoğlu’nun cenazesi yarın Akçaabat ilçesinde toprağa verilecek.

Bir dönem Türkiye’de oldukça popülerleşen kolbastı oyununu bulanlar arasında olan usta saz ve ses sanatçısı İsmail Yazıcıoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucunda 76 yaşında yaşamını yitirdi.

Kalp krizi geçirmesi sonrasında kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı Ahi Evren Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitiren usta saz ve ses sanatçısı İsmail Yazıcıoğlu’nun cenazesi yarın Akçaabat ilçesinde bulunan Akçakale Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlanacak. İsmail Hacıoğlu’nun cenazesi yarın kılınacak olan namazın ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığına gömülecek.

kader gun
Exit mobile version