Haluk Levent’ten ablasına duygulandıran destek! Kanserle mücadele eden ablası için saçlarını kazıttı

Yayın: 12:35 - 24.04.2024
Güncelleme: 12:35 - 24.04.2024

#image_title

Haluk Levent’ten kanserle mücadele eden ablasına duygulandıran destek. Ünlü şarkıcı ablası için saçlarını kazıttı. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Adana’da verdiği konserinde sahneye kanserle mücadele eden ablasını çıkardı. Sahnede kanser hastalığı ile mücadele eden ablası ile karşılıklı olarak çiftetelli oynayan Haluk Levent, “ Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık” ifadelerini kullandı.

Ahbap Derneğinin kurucusu olarak yapmış olduğu yardımlarla sık sık adından söz ettirerek gündeme gelen ünlü şarkıcı Haluk Levent’in konser maratonu hız kesmeden devam ediyor. En son Adana’da konser veren Haluk Levent, sahnesinde kanser hastalığı ile mücadele eden ablasını misafir etti.

Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda ünlü şarkıcı Haluk Levent konser verdi. Haluk Levent, konserinde kanser hastalığı ile mücadele eden ablası Hicran Levent’i sahneye çıkararak karşılıklı olarak çiftetelli oynadı. Kanser hastalığı ile ilgili tedavisi eden ablası Hicran Levent’e destek olmak adına saçlarını kazıtan ünlü şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “ Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık. Geçen gün kemoterapiden çıkıp konserime gelmişti Adana’da. Geleneksel olmasına rağmen bir nevi düğün şarkısı olan çiftetelliyi pek sevmezdim. Meğer paylaşılınca çok güzel oluyormuş” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent’in ablasına destek olmak için saçlarını kazıtması ve vermiş olduğu destek birçok kişiyi duygulandırdı.

kader gun
Exit mobile version