Demet Akalın’dan kiracısına isyan! “O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim”

Yayın: 14:24 - 24.04.2024
Güncelleme: 14:24 - 24.04.2024

#image_title

Kiracısıyla sorun yaşayan ünlü şarkıcı Demet Akalın, isyan etti. Demet Akalın, “ O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Evinde 5 bin TL kira ödeyerek oturan kiracısı ile sorun yaşayan ünlü şarkıcı Demet Akalın isyan etti. Demet Akalın, “Ben orayı milletin ağız kokusunu çekerek krediyle aldım. Adam da ‘Programda benden bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim’ demiş. Sen kimsin ya? Ukalalığa bak, dava açacağım” ifadelerini kullandı.

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan programda Jess Molho ile izleyici karşısına çıkan ünlü şarkıcı Demet Akalın, seneler önce satın aldığı evinde oturan kiracısıyla yaşadığı sıkıntılara isyan etti.

Yaptığı gayrimenkul yatırımları ile bilinen ünlü şarkıcı Demet Akalın, kiracısıyla yaşadığı sorunların ardından isyan etti. Demet Akalın, “ Devletin ev sahibi ve kiracı olayına kalıcı bir çözüm bulması gerekiyor. Benim kiracım 5 bin TL’ye oturuyor. 5 bin liraya bugün bir yere gidiyorsun dört kişi, üç-dört bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için; adamın ukalalığına bak emlakçıya gidip ‘Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim.’ Sen kimsin ki? Ev benim! Ve adam bunu söyleyebiliyor. Acayip sinirliyim. Ben o evi almak için gece gündüz çalıştım. O zaman mankenlik yapıyordum, ayakta bekliyordum 10-12 saat… İlk aldığım evlerden. Millete yaka iğnesi takıyordum, herkesin ağız kokusunu çekiyordum. Onu krediyle ödedim. Sen gidip ‘Programda benden bahsetti, zam yapmaktan vazgeçtim’ diyeceksin. Ben de ‘ver’ dedim avukata sinir oldum.” İfadelerini kullandı.

kader gun
Exit mobile version