İnci Taneleri dizisinde tüm dengeler değişiyor! Kadroya sürpriz bir isim dahil olacak

Yayın: 23:16 - 24.04.2024
Güncelleme: 23:16 - 24.04.2024

#image_title

İnci Taneler dizisinde tüm dengeleri değiştirecek karar! Oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil olacak. İşte detaylar…

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı İnci Taneleri dizisi, izleyiciler tarafından merakla izlenmeye devam ediyor. Ekrana gelen her bölümü ile sosyal medyada gündem olan İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor. Dizide Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Azem karakterinin kızı Nehir karakterini canlandıracak ismin kim olduğu belli oldu.

Her Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan İnci Taneler dizisi, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Şarkıları ve karakterleri ile izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle izlenen dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor.

Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir’e hayat verecek oyuncunun kim olduğu belli oldu. İlk olarak Zalim İstanbul dizisinde ve sonrasında İyilik dizisinde yıldızı parlayan güzel oyuncu Sera Kutlubey, İnci Taneleri dizisinin oyuncu kadrosuna Nehir karakterine hayat verecek isim olarak dahil oluyor.

Başarılı oyunculuk performansının dışında yazarlık yönüyle de sık sık gündeme gelen Sera Kutlubey, İsimsizler, Kehribar, Adım Farah, İsimsizler, Zalim İstanbul ve İyilik gibi birçok başarılı projenin içerisinde rol aldı.

Sera Kutlubey’in de oyuncu kadrosuna dahil olduğu İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Sera Kutlubey’in oyuncu kadrosuna dahil olmasının ardından İnci Taneleri dizisinde tüm dengeler değişecek.

kader gun
Exit mobile version