Hakim karşısına çıkan Dilan ve Engin Polat çifti aylık kazancı ile gündem oldu

Yayın: 11:19 - 25.04.2024
Güncelleme: 11:19 - 25.04.2024

#image_title

Banu Parlak davası ile ilgili hakim karşısına çıkan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, mahkemede aylık kazançları ile gündem oldu. İşte detaylar…

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, bugün Banu Parlak davası ile ilgili hakim karşısına çıktı. Polat çifti, mahkemede aylık kazançları ile gündem oldu. Çift aylık kazançlarının 200 bin TL olduğunu söyledi.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanması ile ilgili olarak açılan dava çerçevesinde ifade veren Dilan Polat ve Polat çifti, aylık kazançları ile gündem oldu. Polat çifti, aylık kazançlarının 200 bin TL olduğunu belirtti.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’a ait olan güzellik merkezi geçtiğimiz 1 Ekim 2023 tarihinde saat 02.00 ve 04.30 sularında motosikletli şüpheliler tarafından kurşunlanmıştı. Yaşanan olayla ilgili hazırlanan iddianame çerçevesinde Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin ‘azmettirme’ suçuna ilişkin olarak cezalandırılması talep edilen dava bugün Küçükçekmece Adliyesi’nde görülmeye başlandı. Görülen dava kapsamında Polat çifti ifadeleri alınmak üzere adliyeye getirildi. Polat çifti, verdikleri ifadede aylık kazançları ile gündem oldu.

Küçükçekmece Adliye Ceza Mahkemesi tarafından görülen duruşmada, müşteki Banu Parlak ile sanık Engin Polat, Dilen Polat ve Sezgin Polat hazır bulundu. Duruşmaya tarafların avukatları da katılım sağladı. Duruşmada kimlik tespitinin yapılması sırasında Engin Polat, “ aylı ortalama gelirim 200 bin” ifadesini kullandı. Dilan Polat’ta eşi Engin Polat gibi aylık gelirinin 200 bin TL olduğunu belirtti.

kader gun
Exit mobile version