Aşkları belgelendi! Bülent Şakrak sevgilisi Esra Akpınar ile görüntülendi

Yayın: 08:44 - 26.04.2024
Güncelleme: 08:44 - 26.04.2024

#image_title

Ceyda Düvenci ile 8 senelik evliliğini sonlandırmasının sebebi olduğu iddia edilmişti. Aşkları belgelendi. Bülent Şakrak ve sevgilisi Esra Akpınar ilk kez görüntülendi. İşte detaylar…

2015 senesinde nikah masasına oturarak dünya evine giren ünlü çift Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak geçtiğimiz sene Temmuz ayında 8 senelik evliliklerini tek celsede sonlandırmıştı. Çiftin ayrılmasının sebebinin ihanet olduğu iddia edilmişti. Bülent Şakrak’ın rol aldığı ‘Maviye Sürgün’ dizisinin setinde tanıştığı oyuncu Esra Akpınar ile aralarında yakınlaşma olmasının ardından boşanmaya karar verdiği iddia edildi. Bülent Şakrak ve Esra Akpınar’ın aşkı belgelendi. Ünlü çift ilk kez birlikte görüntülendi.

Ünlü çift Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci, geçtiğimiz 10 Temmuz tarihinde İzmir Ödemiş Adliyesi’nde görülen ve yalnızca 15 dakika süren duruşmada 8 senelik evliliklerini tek celsede anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Çiftin ortak oğulları olan Okan Ali’nin velayeti anne Ceyda Düvenci’ye verilmişti.

Çiftin boşanmasından sonra magazin gündemine ihanet iddiaları bomba gibi düştü. Bülent Şakrak’ın rol aldığı ‘Maviye Sürgün’ dizisinin setinde tanıştığı oyuncu Esra Akpınar ile aralarında yakınlaşma olmasının ardından boşanmaya karar verdiği iddia edildi.

Bülent Şakrak ve Esra Akpınar aşkı sonunda belgelendi. Zeynep Bastık’ın geçtiğimiz gün verdiği konserinde kameralara yansıyan ünlü çift, şimdi de birlikte Etiler’de görüntülendi.

Etiler’de bulunan bir mekana giden ünlü çift Bülent Şakrak ve Esra Akpınar’a arkadaşları da dahil oldu. Gazetecilerin yönelttiği, “ Ceyda Düvenci ile ayrılığınızın sebebinin Esra Hanım olduğu iddia edildi. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?” soruya Bülent Şakrak, “ Arkadaşlar bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir” ifadelerini kullanarak cevap verdi.

kader gun
Exit mobile version