Yıldız Tilbe son hali ile şok etti! Dişsiz fotoğrafını paylaştı

Yayın: 17:35 - 26.04.2024
Güncelleme: 17:35 - 26.04.2024

#image_title

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son hali ile herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medya hesabından dişsiz halini paylaşan Yıldız Tilbe’yi görenler şaşkına döndü. İşte detaylar…

Şarkıları, güçlü sesi ile herkesi kendisine hayran bırakan ve geniş hayran kitlesine sahip olan Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor.

Güçlü sesi ve şarkıları ile olduğu kadar renkli kişiliğiyle de hayranlarının beğenisini kazanan Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Yıldız Tilbe, son paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Dişsiz anlarını paylaşan Yıldız Tilbe, hayranlarını korkuttu.

Rengarenk makyajlı haller, doğal kareleri ve gündeme dair yaptığı düşüncelerini sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Yıldız Tilbe, takipçilerinin oldukça ilgisini çekiyor. Paylaşımları ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, beğeni aldığı kadar zaman zaman da takipçilerinden eleştiriye maruz kalabiliyor.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile takipçilerinin bir kısmını güldürürken bir kısmını da korkuttu.

Bir süredir dişlerini tedavi ettiren ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, implant sürecinden olan karelerini sosyal medya hesabından yayınladı.

Diş tedavisi sürecinden karelerini sosyal medya hesabından yayınlanan Yıldız Tilbe’nin paylaşımda, ön dişlerinin olmadığı anlar var. Yıldız Tilbe, ön dişlerinin olmadığı karelerini sosyal medya hesabından yayınlarken “Hehe” notunu düştü.

 

kader gun
Exit mobile version