ATV’de yaprak dökümü yaşanıyor! İki dizi için final kararı verildi

Yayın: 21:20 - 26.04.2024
Güncelleme: 21:20 - 26.04.2024

#image_title

ATV yaprak dökümünü yaşıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak dizileri için final kararı verildi. İşte detaylar…

ATV ekranlarında yaprak dökümü dönemi yaşanıyor. ATV, dizileri birbir ekran hayatına veda ediyor.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Ateş Kuşları dizisine final kararı alınmasından son Aldatmak ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri için de final kararı verildi. Aldatmak dizisini 71. bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 68ç bölümü ile ekran hayatına veda edecek.

Yaz sezonuna giriş yapılması ile birlikte kanallarda diziler için final yada devam karar almayı başladı. ATV ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları dizisine final kararı verilmesinin ardından Aldatmak ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri için de final kararı verildi.

Başrollerinde Vahide Perçim, Yeşim Salkım, Ercan Kesal, Yusuf Çim ve Cem Bender gibi başarılı isimlerin rol aldığı Aldatmak dizisi 30 Mayıs’ta ekranlara gelecek olan 71. Bölümü ile ekranlara veda edecek. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş ve Mustafa Üstündağ gibi başarılı isimlerin başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ekrana gelecek olan 68. Bölümü ekran macerasını sonlandıracak.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Ateş Kuşları dizisi içinde 54. bölümü ile ekran macerasını sonlandırma kararı verilmiş. Sonrasında fikir değişikliğine gidilmezse yeni sezonda ATV ekranlarında yayın hayatına devam edecek diziler Kuruluş Osman ve Kardeşlerim olacak.

kader gun
Exit mobile version