Sertap Erener, son hali ile herkesi şaşırttı! Estetiğin dozunu kaçırınca görenler tanıyamadı

Yayın: 10:51 - 27.04.2024
Güncelleme: 10:51 - 27.04.2024

#image_title

Ünlü şarkıcı Sertap Erener, son hali ile herkesi şok etti. Estetiğin dozunu fazla kaçırınca bambaşka birine benzedi. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Sertap Erener’in herkesi şaşkına çeviren değişimi. Sertap Erener’in son halini görenler tanımakta güçlük çekti. Sertap Erener’in yaptırdığı estetik işlemlerden sonra Hülya Avşar’a benzetildi.

Bir süredir ekranlarda görünmeyen ünlü şarkıcı Sertap Erener, seneler önce yayınladığı ‘Mecbursun’ şarkısına yeniden klip çekerek seslendirdi. Daha genç görünmek için estetik işlem yaptıran Sertap Erener’in klipteki yeni halini görenler tanımakta zorlandı.

Güçlü sesi ile oldukça geniş hayran kitlesine sahip olan ve herkesi kendisine hayran bırakan başarılı şarkıcı Sertap Erener, seneler önce yayınlamış olduğu ‘Mecbursun’ şarkısına yeniden klip çekerek seslendirdi. 59 yaşında olan Sertap Erener’in klipteki değişimi hayranlarını şok etti.

Ünlü şarkıcı Sertap Erener, daha önce yapmış olduğu bir açıklamasında Telomer tedavisi ile 100 yaşına kadar yaşamak istediğini hedeflediğini söylemişti. Sertap Erener, daha genç görünebilmek için kendisine estetik işlemler yaptırmış. Sertap Erener’in değişimi klibinde görüldü. Göz çevresi ve yüzü fazlasıyla gergin görünen Sertap Erener’in son halini görenler Hülya Avşar’a benzediği yorumlarını yaptı. Yaşadığı değişim ile herkesi şok eden Sertap Erener’e, “ Estetikten şarkıyı bile farklı söylemiş, doktoruna dava aç” yorumu geldi.

Ünlü şarkıcı Sertap Erener’in, 100 yaşına kadar yaşamak istediği için başlattığı iddia edilen telomer tedavisi kromozomların korunması demek oluyor.

kader gun
Exit mobile version