Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, erken doğum yaptı! Bebeğini kucağına aldı

Yayın: 13:44 - 27.04.2024
Güncelleme: 13:44 - 27.04.2024

#image_title

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, erken doğum yaptı. Başarılı oyuncu bebeğini kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tattı. İşte detaylar…

Güzel oyuncu Gonca Vuslateri’den güzel haber geldi. Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, Asya adını verdiği kız bebeğini kucağına aldı. Gonca Vuslateri’nin doğum haberi yakın dostu olan güzel oyuncu Başak Sayan tarafından duyuruldu. Başak Sayan, müjdeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, erken doğum yaptı. Bebeğini kucağına alan güzel oyuncu Gonca Vuslateri, kızına Asya adını verdi.

Geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu ve bir kızı olacağını açıklayan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz ay bebeğinin babası Levent Yaşar ile nikah masasına oturarak dünya evine girmişti.

Sosyal medya hesabından nikahta çekilmiş karelerini yayınlanan güzel oyuncu Gonca Vuslateri paylaşımına, “ Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik” notunu düşmüştü.

Kız bebek beklediğini ve kızına Asya adını vereceklerini açıklayan güzel oyuncu Gonca Vulslateri’den müjdeli haber geldi.

Gonca Vuslateri’nin doğum yaptığını yakın dostu, “ Asya bebek hoş geldin” paylaşımı ile duyurdu.

Gonca Vuslateri’nin yakın dostu Başak Sayan, sosyal medya hesabından “ Asya bebek hoş geldin… Ne çok bekledik seni” paylaşımı yaparak bebeğin dünyaya geldiğini duyurdu.

Başak Sayan daha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaparak, “ Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum” notunu ekledi.

kader gun
Exit mobile version