Ünlü komedyenler Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan tartışmaya Şahan Gökbakar’da dahil oldu!

Yayın: 20:54 - 27.04.2024
Güncelleme: 20:54 - 27.04.2024

#image_title

Ünlü komedyenler Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan tartışmaya Şahan Gökbakar’dan yorum geldi. Şahan Gökbakar, tarafını belli etti. İşte detaylar…

Sosyal medya hesabından yaptığı göndermeli paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, en son meslektaşı Hasan Can Kaya’yı hedef alan bir paylaşım yapmıştı. Hasan Can Kaya’nın sessizliğini bozarak ‘veteran’ çıkışı yapmasının ardından Cem Yılmaz’ın G.O.R.A filminden karakter paylaşımının gönderme olduğu düşünüldü. Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan atışmaya son olarak Şahan Gökbakar’da dahil oldu. Şahan Gökbakar, yorumu ile tarafını belli etti.

CMXXIV gösterisi ile yeniden sahnelere geri dönen ünlü komedyen Cem Yılmaz, gösterilerinde yaptığı göndermeleri ile gündeme geliyor. Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği gösterisinde Hasan Can Kaya’yı hedef alarak konuyu küfürlü konuşmasına getirmişti.

Hasan Can Kaya’da Cem Yılmaz’ın kendisi ile ilgili söylediklerinin ardından sessizliğini bozarak yanıt verdi. Hasan Can Kaya, “ Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış” diyerek ses getiren cevabını vermişti.

Cem Yılmaz’da, Hasan Can Kaya’nın sözlerinin ardından sessiz kalmayarak G.O.R.A filminden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Cem Yılmaz’ın sosyal medya hesabından hiçbir not düşmeden paylaşmış olduğu “Komutan Logar” karakteri Hasan Can Kaya’ya gönderme olarak algılandı.

Cem Yılmaz ve Hasan can Kaya arasında yaşanan tartışmaya Şahan Gökbakar’da dahil oldu. Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşım ile bu tartışmadaki tarafını belli etti.

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından arka planda “ Konuşanlar” programının açık olduğu bir gönderi paylaşarak Hasan Can Kaya’ya destek verdiğini belli etti.

Şahan Gökbakar, arka planda “Konuşanlar” programının açık olduğu paylaşımına “ 1 saat müsade edin, biraz gülüp eğlenip geliyorum…:)” notunu düştü.

kader gun
Exit mobile version