SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Sigara Fiyatlarına ZAM Son Dakika! Parliament, Marlboro, Camel, Winston, Kent Yeni Fiyat Listesi

Yayınlanma:
ABONE OL

Sigara Fiyatlarına ZAM Son Dakika! Parliament, Marlboro, Camel, Winston, Kent Yeni Fiyat Listesi

Sigara fiyatlarına yeni zam son dakika. O sigara grubuna bir zam daha geldi. 4 liralık sigara zammı ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı.

Sigara fiyatlarına yeni zam var mı? Nisan ayında Sigara fiyatlarına sigara gruplarına göre 7 ila 9 TL arasında bir zam yapılmıştı. az önce bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. tekel bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tiryakilere kötü haberi duyurdu. Sigara fiyatlarına paket başı 4 TL zam daha yapılacak. Peki sigara zammı sonrası güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? en ucuz sigara fiyatı kaç TL? en pahalı sigara ne kadar?

Sigara fiyatlarına zam son dakika gelişmeleri tiryakiler tarafından yakından takip ediliyor. nisan ayında sigara grupları paket başına 7 TL ile 9 TL arasında değişen sigara zammı yapmıştı. tiryakilere mayıs ayı içinde kötü haber geldi. Sigara fiyatlarına yeni bir zam daha geliyor. son dakika haberini tekel bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu. mayıs ayı itibariyle gelecek olan 4 TL sigara zammı ile ilgili tüm detaylar belli oldu.

MAYISTA SİGARA FİYATLARINA 4 TL DAHA ZAM GELİYOR

Sigara zammı son dakika haberi sosyal medyaya bomba gibi düştü. sosyal medya kullanıcıları aldıkları kötü haberle birlikte büyük bir şok yaşarken Mayıs ayında Sigara fiyatlarına gelecek zam miktarı netleşti. sigaraya paket başı 4 TL zam yapılacak. Sigara fiyatlarına yeni zam tüketiciler için adeta büyük bir şok oldu.

TÜRKİYE AVRUPA’DA EN ÇOK SİGARA TÜKETEN ÜLKE LİSTESİNDE

Türkiye, Avrupa’nın en çok sigara tüketen 2. ülkesi konumuna geçti. öyle ki her 100 kişiden 27.3’ü sigara kullanıyor. bu sebeple de sigara fiyatlarına peş peşe yapılan zamlar vatandaşlar arasında tartışma ve tepki sebebi olmaya devam ediyor.

31 Mart seçimleri öncesinde Sigara fiyatlarına zam yapılmamış zam nisan ayına ertelenmişti. Sigara gruplarına göre nisan ayında 7 ila 9 TL arasında değişen bir sigara zammı uygulanmıştı. Ancak sigaraya yeni bir zam haberi daha var. Önümüzdeki günlerde Sigara fiyatlarına paket Başına 4 TL’lik yeni bir zam daha uygulanacak.

Tiryakilere kötü haberi tekel bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dündar, Sigara fiyatlarına paket başı 4 TL’lik bir artış yapılacağını bildirdi.

ZAMLI WİNSTON SİGARA FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Winston sigara fiyatları zamlı araştırması da sabah saatlerinden itibaren tüketiciler arasında başladı. Şu anda zam kesinleşmediği için zamlı Winston sigara fiyatları henüz belli değil.

Güncel Winston sigara fiyat listesi ise şu şekilde:

Winston Slender sigara fiyatı: 66,00 TL

Winston Dark Blue, Deep Blue sigara fiyatı: 66,00 TL

Winston sigara fiyatı: 68,00 TL

Winston Slims sigara fiyatı: 71,00 TL

Winston Xsence sigara fiyatı: 73,00 TL

Chesterfield sigara fiyatı: 58,00 TL

L&M sigara fiyatı: 58,00 TL

Dunhill sigara fiyatı: 64,00 TL

ZAMLI MARLBORO SİGARA FİYATI 2024

Yine zamlı Marlboro fiyatları da tüketiciler tarafından merakla takip ediliyor. Uzun ve kısa Marlboro fiyatları güncel şu şekilde oldu:

Marlboro Edge sigara fiyatı: 60,00 TL

Marlboro Touch sigara fiyatı: 61,00 TL

Paket Marlboro sigara fiyatı: 62,00 TL

ZAMLI PARLİAMENT SİGARA FİYATLARI 2024

Parliament sigara zamlı ne kadar kaç TL sorusunun yanıtı da araştırılıyordu. Yeni fiyat listesinin ortaya çıkması ile birlikte zamlı Parliament sigara fiyatları da netleşti. İşte güncel Parliament fiyat listesi:

Parliament Aqua Blue Slims sigara fiyatı: 64,00 TL

Uzun Parliament sigara fiyatı: 63,00 TL

Kısa Parliament sigara fiyatı: 63,00 TL

Parliament Midnight Blue sigara fiyatı: 63,00 TL

ZAMLI MURATTİ SİGARA FİYATLARI 2024

Yine Muratti sigara fiyatları araştırılan konular arasında. Güncel zamlı Muratti sigara fiyatları şöyle:

Muratti sigara fiyatı: 60,00 TL

Muratti Blu sigara fiyatı: 59,00 TL

ZAMLI KENT SİGARA FİYATLARI

Zamlı Kent sigara fiyatları 2024 yeni liste şu şekilde:

Kent D Line sigara fiyatı: 59,00 TL

Kent D Range sigara fiyatı: 62,00 TL

Kent Dark Blue, Dark Blue Long: 64,00 TL

CAMEL ZAMLI SİGARASININ FİYATLARI 2024

Türkiye’de çok fazla Tiryakinin tükettiği Camel zamlı sigara fiyat listesi ise şöyle:

Camel Slender sigara fiyatı: 63,00 TL

Camel Deep Blue sigara fiyatı: 64,00 TL

Camel Black & White sigara fiyatı: 64,00 TL

Camel Yellow & Brown sigara fiyatı: 67,00 TL

SİGARAYA MAYIS ZAMMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Sigara fiyatlarına Mayıs zammı için henüz kesin bir tarih verilmedi. Ancak açıklandığı gibi paket Başına 4 TL zam gelmesi durumunda Philip Morris grubunda en pahalı sigara 71 TL, en ucuz sigara 64 TL’ye yükselecek. BAT sigara grubunda ise zam sonrası en pahalı sigara 75 TL en ucuz sigara ise 60 TL olacak. TT grubunda ise zam sonrası en pahalı sigaranın 66 TL en ucuz sigaranın ise 54 TL olması bekleniyor.

author avatar
Merve Aydın

İlgili Haberler

Ekonomi
17 Mayıs 2024
Borcu olana TBMM Müjdesi! O tarihte Borçlar Siliniyor

TBMM’den borcu olana müjde geldi. O tarihten itibaren borçlar silinecek. Cumhurbaşkanı borç kapatma kredisi için onay verildi. Türkiye’deki ekonomik kriz özellikle kredi ve kredi borcu olan vatandaşı buldu. Çünkü kredi ve kredi kartı faiz oranları çok arttı, vatandaşlar zaten ödeyemedikleri borçların içinden çıkamaz hale geldi. Borcu olanlara TBMM müjdesi az önce verildi. Vatandaşın yükünü rahatlatacak […]

Ekonomi
16 Mayıs 2024
Sıcak Gelişme ASGARİ ÜCRET ZAMMI! Cumhurbaşkanı Son Sözü Söyledi

Son dakika haberi asgari ücret zammından geldi. Cumhurbaşkanı açıkladı, asgari ücrete ara zamda son söz söylendi. Asgari ücrete ara zam var mı, yok mu? Milyonlarca çalışan asgari ücret zammı konusunda iki arada bir derede kaldı. Bir yandan SGK uzmanları “Zam gelecek” derken bir yandan da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan “Zam yok” açıklaması […]

Ekonomi
16 Mayıs 2024
EMEKLİLERE EK ÖDEME! Yarın saat 08.30’dan itibaren TAHSİS NO’ya 17 bin 500 TL yatacak

Emekliye Tahsis No’ya ek ödeme geliyor. Yarın 08.30’dan itibaren hesaplara geçecek ödeme miktarı 17.500 TL oldu. Emekli maaşı alanlara son dakika haberi gece yarısı geldi. Maaşa ek ödeme yatacak. Tahsis No’ya göre yapılacak ek ödeme miktarı ise 17.500 TL olarak açıklandı. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi olan herkes alabilecek. Ödemelere ilişkin açıklama yapıldı bir de sürpriz […]

Ekonomi
16 Mayıs 2024
Prim Eksiği Olana Gün Doğdu! 7200 Prim SON DAKİKA Meclis’ten Geçti

Bağ-Kur 7200 Prim Gün Sayısı ile Erken Emeklilik: Son Durum ve Detaylar. Bağ-Kur’lu esnafın erken emeklilik beklentisi sürüyor. Prim gün sayısının 9000 günden 7200 güne düşürülmesi çalışmaları devam ediyor. İşte son durum ve erken emeklilik şartları… Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı düzenlemesi, esnafın erken emeklilik beklentileri doğrultusunda büyük ilgi görüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı […]