Kırmızı ışıkta bekleyen cipe kamyonet çarptı: 3 yaralı

Yayın: 11:15 - 25.08.2010
Güncelleme: 11:15 - 25.08.2010

İSTANBUL(CİHAN)- Pendik’te, kırmızı ışıkta bekleyen cipe arkadan çarpan kamyonet içerisindeki üç kişi yaralandı.Çarpmanın etkisiyle cip metrelerce ileriye savrulurken yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.

Sahilyoludan Tuzla istikametine seyir halinde olan Orhan Özdemir’in kullandığı 34 ED 1237 plakalı kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen 34 EMR 03 plakalı cipe arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle cip metrelerce savrulurken, kamyonetin içinde bulunan üç kişi yaralandı. Kazada, kamyonet sürücüsü Orhan Özdemir ağır yaralandı. Yanında bulunan arkadaşları Tayfun Sezen ve Hasan İslam kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Neye uğradığını anlayamayan cip sürücüsü Hikmet Keskin, “Işıkta duruyordum yayalar geçiyordu bana vurmasa yayalara vuracaktı, çok süratliydi.” diye konuştu. Başka bir görgü tanığı da cipin sürücüsünü doğrulayan bir ifadeyle, kamyonetin çok hızlı olduğunu ve araca arkadan çarptığını söyledi.

Kamyonetin kaldırılmasının ardından sahilyolundaki trafik normal akışına döndü.

Exit mobile version