Başkan Öz: “Spor’a önem veriyoruz”

Yayın: 12:18 - 26.08.2010
Güncelleme: 12:18 - 26.08.2010

Kartal Selim Akbeniz Spor Kulübü dönem sonu Kuşak Terfi ve Diploma Töreni spor kulübü merkezinde yapıldı. Bir üst kuşak ve diploma törenine Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz,Başkan Vekili Ergun Öztaner,(Ergun baba) sporcu velileri ve spor severler katıldı.

Yaklaşık beş ay disiplin içersinde devam eden Karate ve Kingç –Boks  eğitimleri sonrasında Kahverengi,sarı ve siyah kuşağa terfi eden sporcuları bir bir tebrik ederek başarı dileğinde bulunan Kartal’ın spor sever Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, burada yapmış olduğu kısa fakat anlamlı konuşmasında sporun dostluk ve kardeşlik olarak benimsendiğini hatırlattı.

Katkımız devam edecek

Belediye yönetimi olarak spora olan katkı ve desteklerinin artarak devam ettiğini belirten Başkan Öz, “ Kartal belediye hizmetlerinde olduğu gibi kültürün, sanatın ve sporunda merkezi olacak. Özellikle Amatör spor kulüplerimize ve sporcularımıza imkânlarımız ölçüsünde yardımcı oluyoruz, katkıda bulunuyoruz, bulunmaya da devam edeceğiz. Bu nokta da başlatılan sportif çalışmalarda hem belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren futbol, güreş masa tenisi, santraç gibi spor dallarına Uzakdoğu sporlarını da katmaya planladık.

Bu doğrultuda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcım ve Kartal Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanımız ve değerli meslektaşım Dr. Turgut Mermertaş, yetkili kılındı. Bir süre sonra  eksikliği hissedilen spor dalları da Belediyespor bünyesinde yer alacak ve yarının şampiyon takımları ve sporcuları Kartal’dan yetişecek. Bu duygu ve düşüncelerle genç sporcularımıva başarılar diliyorum ve kendilerinden şampiyonluklar bekliyorum” şeklinde duygularını dile getirdi ve daha sonra bir üst kuşağa terfi eden sporcuların diplomalarını verdi.

Bu arada kısa bir konuşma yapan Kartal Selim Akbeniz Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akbeniz, Türk sporuna ve sporcusuna olan katkılarından dolayı Başkan Öz’e teşekkür etti.

Fethi Satıcı

Exit mobile version